"Nα σφραγίσουμε την πρόκριση στο σπίτι μας"

O Χοσέ Κάνιας τοποθετήθηκε για το παιχνίδι της Τιφλίδας και για τη συνέχεια του Δικεφάλου στο Europa League...
"Nα σφραγίσουμε την πρόκριση στο σπίτι μας"

 Aναλυτικά τόνισε: 

Για το διπλό στην Τιφλίδα: Ηταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Στο πρώτο μέρος η ομάδα δυσκολεύτηκε από τον αντίπαλο αλλά στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε καλύτεροι και καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα να σκοράρουμε και άλλα γκολ και να έρθει αυτή η νίκη.

Για τη βελτίωση της εικόνας του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος: Στο πρώτο μέρος η Ντιναμό προσπάθησε να πιέσει δυνατά αλλά στο δεύτερο καταφέραμε να βρούμε τους χώρους αλλά το κυριότερο κρατήσαμε τη μπάλα και αυτό ήταν το πιο σημαντικό αφού έτσι μπορέσαμε να κυριαρχήσουμε. Δεν νομίζω ότι η ομάδα έκανε κάτι διαφορετικό από το πρώτο ημίχρονο σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλησε να αγωνιστεί. Απλά πιέσαμε ψηλά, κρατήσαμε την μπάλα και καταφέραμε να κερδίσουμε.

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την προσωπική του απόδοση: Ναι και είμαι χαρούμενος. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έπαιξα για πρώτη φορά ενενηντάλεπτο, αυτή την εβδομάδα προετοιμάστηκα ακόμη καλύτερα, νιώθω απόλυτα έτοιμος, είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος.

Για την διαφαινόμενη πρόκριση και τη συνέχεια στο Europa League:¨:Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα και τώρα κοιτάμε τον επαναληπτικό. Θέλουμε να σφραγίσουμε την πρόκριση στο σπίτι μας. Δε θα έχουμε πρόβλημα στο δεύτερο ματς αρκεί να είμαστε σοβαροί και φυσικά ο επόμενος μας στόχος στην Ευρώπη είναι να μπορέσουμε να περάσουμε και από την φάση των ομίλων.

Διαβάστε ακόμη...