Trinchieri: «Να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε»
SHARE:
Αναλυτικά όσα είπαν:
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Andrea Trinchieri αναφερόμενος στη συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» τόνισε:
«Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ που είμαστε εδώ. Πριν από έξι μήνες, αν έμπαινε κάποιος στα γραφεία του ΠΑΟΚ και έλεγε ότι θα ήμασταν εδώ σήμερα, θα τον αποκαλούσαμε τρελό. Είναι τιμή μας που είμαστε εδώ κι όταν σκέφτομαι μία λέξη για τα όσα βλέπω γύρω μου, αυτό είναι ότι το μέγεθος του μπάσκετ είναι μεγάλο.
Βρισκόμαστε σε ένα τουρνουά προετοιμασίας. Δεν θέλω να δω πού είμαστε, αλλά πού μπορούμε να φτάσουμε, ποιοι μπορούμε να είμαστε, γιατί σε μια εβδομάδα θα ξεκινήσει η σεζόν και η προετοιμασία θα είναι παρελθόν».
Από την δική του πλευρά Οο αρχηγός του ΠΑΟΚ Νίκος Περσίδης τόνισε:
«Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση σε αυτό το τουρνουά. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά και θα τιμήσουμε με την συμμετοχή μας έναν εμβληματικό παράγοντα.
Είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας. Θέλουμε να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας είμαστε. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους γιατί είμαστε λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν και να έχουν υγεία όλοι οι αθλητές».