Ο Λουτσέσκου κάνει... το γύρο της Ευρώπης!
SHARE:
Ο Ρουμάνος τεχνικός, κλήθηκε για μία ακόμη φορά σήμερα να σχολιάσει όσα λέγονται και γράφονται για αυτόν και το μέλλον του το τελευταίο διάστημα, σημειώνοντας πως ο πρώτος και ο τελευταίος που θα αποφασίσει για το αν και για πόσο θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, είναι ο Ιβάν Σαββίδης, σημειώνοντας:
"Πιστεύετε ότι αυτή την στιγμή θα δεχόμουν να μιλήσω με κάποιον για μία άλλη κατάσταση; Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και στην προσπάθεια που κάνουμε. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον ιδιοκτήτη και έχουμε πει ότι και αν συμβεί πρώτα θα μιλήσω με τον ίδιο και αν θέλει και ο ίδιος είτε θα φύγω, είτε θα με διώξει, είτε θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και είμαι εδώ. Αυτά σας τα λέω γιατί θέλω να σταματήσει αυτή η ιστορία και οι συνεχόμενες φήμες".
Όπως είναι φυσικό, οι ατάκες αυτές κάνουν ήδη το γύρο της Ευρώπης, με τους συμπατριώτες του Ρουμάνου να στέκονται σε όσα είπε, σημειώνοντας πως ξεκαθάρισε τα πάντα αναφορικά με το μέλλον του, ενώ για μία ακόμη φορά αποθεώνουν τον ΠΑΟΚ για την "τρελή" του πορεία.