ΠΑΟΚ και Σέλι μαζί ...

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ αναβλύζει από το Βέρμιο και μπαίνει στην οικογένεια της ομάδας Handball του ΠΑΟΚ.
Πηγή: PAOK Handball Club / facebook
ΠΑΟΚ και Σέλι μαζί ...

Το brandname ΣΕΛΙ μπαίνει στη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδος, στο πλαίσιο μίας ανταποδοτικής συνεργασίας, η οποία θα καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες της ομάδας σε μεταλλικό νερό.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι' αυτή τη συνεργασία με μία εταιρία που διαρκώς αναπτύσσεται και έχει κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς, χάρη στο ποιοτικό της προϊόν. Καλωσορίζουμε στον ΠΑΟΚ την εταιρία «Σ. Μεντεκίδης Α.Ε.» και ευχόμαστε η συνεργασία μας να διαρκέσει πολλά χρόνια», σχολίασε ο έφορος ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης.

Το νερό...

Το νερό ΣΕΛΙ είναι ένα φυσικής προέλευσης μεταλλικό νερό, με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, στοιχείο που το κατατάσσει ψηλά σε προτίμηση απ' όσους αθλούνται σε έντονους ρυθμούς.

Η πηγή...

Η πηγή Άσσος, είναι αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αποτελεί τη μοναδική πηγή φυσικής προέλευσης μεταλλικού νερού, που δεν προέρχεται από γεώτρηση, αναβλύζοντας πάντα φρέσκο νερό πλούσιο σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία, από τα πετρώματα που διατρέχει στα οροπέδια του Βερμίου.

Η εμφιάλωση...

Από το 1992 η εταιρία «Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε.» εμφιαλώνει και διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη Σπηλιά Κοζάνης. Η εταιρεία έγινε γρήγορα γνωστή τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό (Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ρωσία, Κύπρο, Αλβανία, Μάλτα και τελευταία στη F.Y.R.O.M.).

Με ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής 1.600 τ.μ. και μία αποθήκη 1.000 τ.μ. η «Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε.» ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς πληρώντας πιστά όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Η εταιρία διαθέτει μέσα στο χώρο του εργοστασίου πλήρες μικροβιολογικό εργαστήριο, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα για τη διενέργεια ελέγχων σε καθημερινή βάση και επανδρωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό σε μόνιμη βάση.

Διαβάστε ακόμη...