Ο Ιβάν θέλει το μουσείο του ΠΑΟΚ

Από paokrevolution.net: Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να προχωρήσουν στο σχέδιο για να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος μέσα στην Θεσσαλονίκη που θα στεγάσει το νέο μουσείο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokrevolution.net
Ο Ιβάν θέλει το μουσείο του ΠΑΟΚ

Μάλιστα αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής του Δικεφάλου στην Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Παρασκευής, όσοι συμμετέχουν στην επιτροπή εορτασμού για τις εκδηλώσεις των 90 ετών από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, θα επισκεφθούν συγκεκριμένους – επιλεγμένους χώρους στην Θεσσαλονίκη. Και σε έναν από αυτούς, λογικά θα γίνει το μουσείο.

Πρέπει ακόμη να σημειώσουμε πως στο γήπεδο της Τούμπας δεν υπάρχει μεγάλος χώρος για να δημιουργηθεί εκεί το μουσείο του ΠΑΟΚ. Επίσης και στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου στην Πυλαία, δεν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για να στεγάσει το μουσείο.

Εντός του τρέχοντος έτους είναι απίθανο να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, ενώ η εντολή του Σαββίδη προς τους συνεργάτες του, είναι το συντομότερο δυνατό να καταλήξουν στον χώρο που θα στεγάσει το μουσείο και να τρέξουν τις σχετικές διαδικασίες.

Διαβάστε ακόμη...