Η... καλή ανάμνηση από το Ζάγκρεμπ

Aπό sport24.gr: Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβα στο Europa League και έτσι μετά από περίπου πέντε χρόνια θα βρεθεί στο Ζάγκρεμπ, όπου είχε κερδίσει την Ντιναμό (video).
Πηγή: sport24.gr
Η... καλή ανάμνηση από το Ζάγκρεμπ

Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Oι Κροάτες την προηγούμενη Πέμπτη (9/7) απέκλεισαν την Μπρόουτον, οπότε ο "Δικέφαλος" θα βρεθεί ξανά στο Ζάγκρεμπ μετά από περίπου πέντε χρόνια.

Πότε είχε δώσει το παρών στη συγκεκριμένη πόλη; Ηταν την σεζόν 2010-11, όταν οι "ασπρόμαυροι" για την φάση των ομίλων του Europa League είχαν παίξει κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα τότε... Ο ΠΑΟΚ πάντως τα είχε καταφέρει και είχε κερδίσει με 0-1 με τέρμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 59', σε ματς που είχε γίνει 15/12/10. Ο "Δικέφαλος" έτσι μετά από εκείνο το πολύ σημαντικό "διπλό" προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν είχε αρέσει στον Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος είχε κάνει ένα... καυστικό σχόλιο. "Η UEFA ήθελε να κάνουμε έργα στην Τούμπα για να παίξουμε στο Europa League αλλά σε αυτήν την ομάδα (σ.σ. Ντιναμό Ζάγκρεμπ) ο αγωνιστικός χώρος είναι καταστροφή. Είναι Β' κατηγορίας", είχε πει ο Ουρουγουανός.

Διαβάστε ακόμη...