Ψηφίστε το Best Goal Ιανουαρίου [video]

Το paokfc.gr σας δίνει την δυνατότητα, όπως και κάθε μήνα, να ψηφίσετε το Best Goal του Ιανουαρίου. Τέσσερις παίκτες του Δικεφάλου διεκδικούν το βραβείο. Ας δούμε αναλυτικά τις υποψηφιότητες.
Πηγή: paokfc.gr
Ψηφίστε το Best Goal Ιανουαρίου [video]

Πρώτος διεκδικητής ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος σκόραρε κόντρα στον Πανιώνιο το παρθενικό του γκολ για την φετινή σεζόν με μία πολύ δύσκολη σε εκτέλεση κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ράζβαν Ρατς. Για να κερδίσει το βραβείο θα πρέπει να υπερτερήσει σε ψήφους του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο Γιάννης Σκονδρας έκανε την σέντρα από αριστερά (με το αριστερό!) στην καρδιά της άμυνας του Πλατανιά και ο Κλάους έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα. Εκτέλεσε με ένα γυριστό σουτ τον αντίπαλο πορτιέρο στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος υποδέχθηκε την μπάλα μετά την απευθείας πάσα στην κίνηση του Κριστιάν Νομπόα και αφού "ξάπλωσε" τον αντίπαλο αμυντικό έφερε την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στα ίσια. Τέλος ο Μακ από εκτελεστής γίνεται δημιουργός. Εκπληκτική υποδοχή της μπάλα, χορευτικά στον αμυντικό της ΑΕΛ Καλλονής και σέντρα ακριβείας στον Φακούντο Περέιρα ο οποίος ολοκλήρωσε την ανατροπή κόντρα στους νησιώτες και έκανε το 1-2.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV και διαμορφώστε εσείς με την ψήφο σας το αποτέλεσμα.

Η ψηφοφορία βρίσκεται κάτω από το video, στη σελίδα της ΠΑΕ 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...