Τα εισιτήρια για το Zwolle - ΠAOK

Η ολλανδική ομάδα Zwolle με την οποία ο ΠΑΟΚ θα αναμετρησθεί σε φιλικό παιχνίδι τις 18/7, έκανε γνωστές σήμερα τις τιμές των εισιτηρίων της αναμέτρησης...
Πηγή: peczwolle.nl
Τα εισιτήρια για το Zwolle - ΠAOK

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μόνο την ημέρα του αγώνα στα ταμεία του σταδίου που θα είναι ανοιχτά από τις 17:00. Οι κάτω των 14 ετών πληρώνουν 5€, ενώ οι νέοι και οι ενήλικες 10€. Το εισιτήριο για την κεντρική εξέδρα θα κοστίζει 12€.

Στο κείμενο γίνεται επίσης αναφορά στον ΠΑΟΚ επισημαίνοντας πως είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα. Την τελευταία σεζόν τελείωσε στη Super League δεύτερος. Στα πλέι-οφ η ομάδα τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών. Μέχρι τον Μάρτιο. ο ΠΑΟΚ είχε στον πάγκο του τον Ολλανδό Huub Stevens.

Την καινούρια σεζόν, το τιμόνι της ομάδας το ανέλαβε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Γνωστοί παίκτες του ΠΑΟΚ στις Κάτω Χώρες είναι ο Hedwiges Maduro, που εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη μέσω Σεβίλλης, και ο Βέλγος Μάαρτεν Μάρτενς. Ο Danny Hoesen (πρώην παίκτης του Ajax) φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν, πριν φύγει για FC Groningen.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...