To πήρε πάνω του ο Βρύζας

Τέσσερις μέρες με την σημερινή έχουν απομείνει μέχρι ο Δικέφαλος να πετάξει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Πηγή: metrosport.gr
To πήρε πάνω του ο Βρύζας

Εκεί δηλαδή που ουσιαστικά ο Αναστασιάδης θα «χτίσει» την ομάδα έτσι ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και πανέτοιμη στις 21 Αυγούστου όταν και θα δώσει το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι (εκτός και αν το CAS δικαιώσει τον ΠΑΟΚ στην προσφυγή, αποδεχόμενο αρχικά να την εκδικάσει).

Η ουσία είναι πως ο Ζήσης Βρύζας είναι αυτός που χειρίζεται την ολοκλήρωση τριών μεταγραφών σε πρώτη φάση που όπως έγραψε χθες η «Μ» αφορά δυο ακραίους επιθετικούς και έναν κεντρικό αμυντικό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συζητά και ενημερώνει παράλληλα τον Αναστασιάδη που από τη δική του πλευρά πιέζει έτσι ώστε αυτές οι τρεις μεταγραφές σε πρώτη φάση να έχουν ολοκληρωθεί πριν η ομάδα ταξιδέψει την Πέμπτη στο Άρνεμ. Επιθυμία του Αναστασιάδη είναι να τους έχει διαθέσιμους από την πρώτη μέρα παρουσίας της ομάδας στην Ολλανδία.

Η προσπάθεια του Βρύζα για την ολοκλήρωση των μεταγραφών κορυφώνεται με μια συγκεκριμένη παράμετρο που έρχεται από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει ζητήσει από τον Βρύζα να κλείσει την συμφωνία χωρίς όμως να δοθούν επιπλέον χρήματα από αυτά που πραγματικά κοστίζουν και αξίζουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. «Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία του κόσμου αλλά μας ενδιαφέρει η ουσία και όχι η δημιουργία εντυπώσεων» είναι η θέση της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...