Ώρα τελικών! ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ mαteco

Για τον πρώτο τελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 18:00, τον ΟΦΝΙ.
Ώρα τελικών! ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ mαteco
Photo Credits: @acpaok.gr

Ο Υπερπρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος, ΠΑΟΚ mαteco, πήρε την πρόκριση στους τελικούς, επικρατώντας στον τρίτο ημιτελικό του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 26-19, και πλέον είναι έτοιμος για να γράψει ιστορία, κατακτώντας το εγχώριο «τρεμπλ». 

Το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στην ομάδα του ΟΦΝΙ και ο τίτλος θα κριθεί στις 3 νίκες με τον ΠΑΟΚ mαteco φέτος να έχει κερδίσει και τους δύο τίτλους (Κύπελλο και Σούπερ Καπ) απέναντι στον ΟΦΝΙ.

Για τον πρώτο τελικό απέναντι στον ΟΦΝΙ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία. Η ομάδα διεκδικεί τον τρίτο τίτλο της χρονιάς, αρχής γενομένης με τον πρώτο τελικό. Αναμένεται μία απαιτητική σειρά, λόγω των back to back παιχνιδιών, Σάββατο-Τετάρτη-Σάββατο. Η ομάδα με πολύ καλή ψυχολογία, είναι προετοιμασμένη γι' αυτή τη σειρά των αγώνων. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα κλειστό παιχνίδι στον πρώτο τελικό, όπως συμβαίνει στα περισσότερα μεταξύ μας παιχνίδια, όπου κυριαρχικό ρόλο θα παίξουν οι άμυνες. Χρειάζεται μεγάλη πειθαρχία και υπομονή στο αγωνιστικό πλάνο, έτσι ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα το οποίο θα μας φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άπαντες θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε». 


Σάββατο 11 Μαΐου 2024
1ος Τελικός, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας
18:00, ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ mαteco

Διαβάστε ακόμη...