«Ο Κάκος από τις κορυφαίες επιλογές»

Ο Ηρακλής Τσίκινης, παλιός διεθνής διαιτητής, χαρακτηρίζει την επιλογή του Τάσου Κάκου και της υπόλοιπης πεντάδας των «ρεφ» του τελικού ως «από τις κορυφαίες επιλογές που θα μπορούσαν να γίνουν από την ΚΕΔ».
Πηγή: thessports.gr
«Ο Κάκος από τις κορυφαίες επιλογές»

«Ο Κάκος έχει την εμπειρία των τελικών, ίσως να είναι το τελευταίο του παιχνίδι, μπορεί να έχει μια συναισθηματική φόρτιση, αλλά είναι ικανός για να το διαχειριστεί και να τα φέρει εις πέρας. Ισως να είναι και ένα επιπλέον κίνητρο το ότι αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο του παιχνίδι και να αποδείξει ότι είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές», σχολίασε μιλώντας σήμερα στον Arena FM.

Ο Μεσσήνιος πρώην ρέφερι υποστήριξε ότι ο Κάκος «δεν είχε μια πολύ καλή χρονιά έως τώρα», αλλά όπως τόνισε «πρέπει να το αφήσει στην άκρη κι αν είναι όντως το τελευταίο του παιχνίδι να θέλει να πάει πολύ καλά και να μην έχει προβλήματα. Να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι, να μην παρασυρθεί από την συναισθηματική φόρτιση».

Πάντως, όπως τόνισε ο Τάσος Κάκος «είναι μια ισχυρή προσωπικότητα. Είναι αποφασιστικός. Μερικές φορές ίσως το παράκανε μέσα στο γήπεδο, αλλά μπορεί να διαχειριστεί τον τελικό. Ας ελπίσουμε να μην μιλάμε στο τέλος για την διαιτησία του. Μπορεί να κάνει ένα ρεσιτάλ διαιτησίας και να το αφήσει ως παρακαταθήκη στο χώρο της διαιτησίας».

Διαβάστε ακόμη...