“Αναρμόδια η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ”

Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ της κόντρας του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δώνη εκτυλίχθηκε πριν λίγες μέρες καθώς εκδικάστηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η καταγγελία του Γιώργου Δώνη εις βάρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.
Πηγή: sport103.gr
“Αναρμόδια η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ”

Ο Ελληνας τεχνικός ζητάει να μην γίνονται τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και παράλληλα τον υποβιβασμό του Δικέφαλου λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια.

Ο ΠΑΟΚ ήταν προετοιμασμένος για το θέμα και αφενός ζήτησε να μην εκδικαστεί η υπόθεση από την πειθαρχική επιτροπή λόγω αναρμοδιότητας (η απόφαση αναμένεται τη Δευτέρα) καθώς στον ΚΑΠ αναφέρεται ότι αρμοδιότητα να κρίνει υποβιβασμό ομάδας ή μη ορισμό αγώνων έχει μόνο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ (και υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις από το παρελθόν) αφετέρου επισημάνθηκε ότι η προσφυγή του Δικέφαλου στα πολιτικά δικαστήρια είχε να κάνει με την έγκυρη διαδικασία της πρωτόδικης απόφασης για κακή σύσταση της επιτροπής. Η απόφαση αναμένεται έως την άλλη εβδομάδα.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΙΡΔΑΣ - ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ

Εκτός από τον Αχιλλέα Μαυρομάτη στην υπεράσπιση του ΠΑΟΚ υπήρχαν και οι κ.κ. Μπίρδας και Λυκουρέζος, με τον τελευταίο να έχει μπει στο νομικό τιμ αποκλειστικά για την υπόθεση του Γιώργου Δώνη.

Διαβάστε ακόμη...