Το PAOKTV που ήρθε για να μείνει, το Χορστ και ο γενικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Μπορεί αγωνιστική δράση να μην υπάρχει, ωστόσο στον ΠΑΟΚ πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά την τωρινή προπόνηση των παικτών, την προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι για τη νέα σεζόν αλλά και την συνδρομητική πλατφόρμα του PAOKTV.
Πηγή: sdna.gr
Το PAOKTV που ήρθε για να μείνει, το Χορστ και ο γενικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ


«Μένουμε σπίτι», τα πρωταθλήματα σχεδόν σε όλο τον κόσμο έχουν σταματήσει, ωστόσο όλοι οι σύλλογοι συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους κανονικά, ενόψει και της νέας σεζόν.

Έτσι και στον ΠΑΟΚ, όπου υπήρξε τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλείς των τμημάτων, όπου τέθηκαν αρκετά σημαντικά ζητήματα γενικού σχεδιασμού.

Καταρχάς, όσον αφορά τη φετινή σεζόν, οι παίκτες του Δικεφάλου και όσο ισχύει η καραντίνα για όλους, παρακολουθούνται καθημερινά οι ατομικές προπονήσεις τους από το τεχνικό τιμ ενώ λειτουργεί κανονικά η ομάδα υποστήριξης που αποτελείται από γιατρό, φυσιοθεραπευτή, εργοφυσιολόγο και διαιτολόγο.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τη νέα σεζόν, υπήρξε μια απόφαση στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, καθώς επιβεβαιώθηκε πως έχει κρατηθεί το προπονητικό κέντρο του Χορστ, εκεί όπου θα «χτιστεί» ο ΠΑΟΚ του 2021.

Την ίδια ώρα όμως, στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με την συνδρομητική πλατφόρμα του PAOKTV, η οποία είχε απόλυτη επιτυχία, με τον κόσμο των «ασπρόμαυρων» να γίνεται... ασπίδα στο νέο εγχείρημα της ΠΑΕ, η οποία όπως έχει τονίσει κατά το παρελθόν, ορίζει μόνη της το μέλλον της.

Μάλιστα, μόλις αποσαφηνιστούν λίγο περισσότερο οι ημερομηνίες έναρξης των δραστηριοτήτων και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμη να θέσει σε κυκλοφορία τα διαρκείας και να παρουσιάσει την επανασχεδιασμένη πρωτοποριακή εφαρμογή του PAOK TV τόσο για κινητές συσκευές, όσο και για smart tv.

Την ίδια ώρα, θα πρέπει να σημειωθούν κάποια πράγματα για το PAOKTV. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δουλεύει πάνω στο εν λόγω πρότζεκτ από τα Χριστούγεννα, προκειμένου να παρουσιάσει κάτι καινούργιο για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, αναμένεται να γίνει απόλυτα συμβατό με όλες τις συσκευές, ακόμα καλύτερο ποιοτικά με ξεχωριστές εφαρμογές για κινητά και Smart TVs.

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ έχουν έρθει σε επαφές με πάρα πολλές εταιρείες από το εξωτερικό και κατέληξαν στους συνεργάτες που θα τους βοηθήσουν ώστε να εξελίξουν την εν λόγω υπηρεσία, ενώ ήδη εχει συσταθεί η ομάδα έργου και σχεδιάζεται η νέα πλατφόρμα.

Τέλος, το πιο σημαντικό, είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ για το όλο εγχείρημα, έχει γίνει άμεσος συνεργάτης με την γνωστή εταιρεία Amazon.

Διαβάστε ακόμη...