Το απίστευτο ρεκόρ του Λημνιού!

Απο inpaok.com: Ο νεαρός δεν έχει χάσει ΠΟΤΕ έως τώρα στο πρωτάθλημα ως παίκτης του ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
Το απίστευτο ρεκόρ του Λημνιού!

Η σελίδα «ΠΑΟΚdata» στο facebook σημείωσε ένα φοβερό ρεκόρ του Δημήτρη Λημνιού.

Ο νεαρός διεθνής επιθετικός του Δικέφαλου δεν έχει καμία ήττα ως παίκτης του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα στα 2,5 χρόνια που είναι στην ομάδα!

Σε 54 ματς στη Super League με την ασπρόμαυρη φανέλα ο Λημνιός έχει 44 νίκες, 9 ισοπαλίες και ένα παιχνίδι που δεν τελείωσε ποτέ ενώ κέρδιζε ο ΠΑΟΚ, το περίφημο 1-0 με την ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου 2018 με το γκολ του Βαρέλα και τα αίσχη του Κομίνη, με αποτέλεσμα να κλέψουν το ματς αλλά και το πρωτάθλημα από τον Δικέφαλο στα δικαστήρια.

Αναλυτικά η σελίδα «ΠΑΟΚdata» σημειώνει: «Αυτό το ρεκόρ δεν συναντάται συχνά. Η απίστευτη, εξωπραγματική για τα σύγχρονα ποδοσφαιρικά δεδομένα επίδοση (που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη) του Δημήτρη Λημνιού ήδη γράφει ιστορία και θα καταγραφεί ως μοναδική, με στατιστικά ελάχιστες πιθανότητες κατάρριψης: Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που δεν έχει χάσει ποτέ (ποτέ) σε αγώνα Πρωταθλήματος με τη φανέλα μίας ομάδας, έχοντας συμμετάσχει (προς το παρόν) σε πενήντα τέσσερις. Ξεπερνάει, δηλαδή, το ρεκόρ του ίδιου του ΠΑΟΚ, που ούτως ή άλλως είναι εντυπωσιακό, αλλά με την ιδιαιτερότητα πως ο ποδοσφαιριστής παραμένει αήττητος σε όλη του την καριέρα με τον Δικέφαλο, δηλαδή από τον Αύγουστο του 2017 και την 1η αγωνιστική εκείνης της σεζόν -τρεις ποδοσφαιρικές χρονιές χωρίς ήττα.

Ο Δημήτρης Λημνιός είχε συμμετοχή σε 21 αγώνες της σεζόν 2017-18 (18 νίκες, 2 ισοπαλίες και ένας αγώνας διακόπηκε). Στη χρονιά του τίτλου έπαιξε σε 20 ματς (17 νίκες, 3 ισοπαλίες) και φέτος, έχοντας παίξει σε όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος, έχει 13 συμμετοχές (9 νίκες, 4 ισοπαλίες). Συνολικά, σε 53 ολοκληρωμένους αγώνες έχει 44 νίκες και 9 ισοπαλίες, ενώ στον 54ο υπήρξε διακοπή (με σκορ 1-0 ή δίχως σκορ -μένει να διευκρινιστεί από τον ιστορικό του μέλλοντος). Δεν έπαιξε σε καμία από τις τρεις αγωνιστικές ήττες του ΠΑΟΚ στη σεζόν 2017-18 (Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ, Τρίπολη), συνεπώς το δικό του ρεκόρ αρχίζει πολύ πριν το αήττητο του ΠΑΟΚ και των συμπαικτών του, ξεπερνώντας μέχρι και το εκπληκτικό 47/48 του Κρέσπο, που δεν έπαιξε μονάχα σε ένα από τα σαράντα οκτώ ματς του αήττητου σερί που τρέχει ο ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...