Η επιρροή του Μαργαρίτη

Από inpaok.com : Την πρώτη του εμφάνιση -έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι- πραγματοποίησε για την φετινή αγωνιστική σεζόν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που έδειξε από νωρίς το πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
Η επιρροή του Μαργαρίτη

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, που ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα στο γαστροκνήμνιο, έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, με τον Κώστα Φλεβαράκη να βλέπει ακόμα έναν πολύ σημαντικό παίκτη να προστίθεται στο σύνολο της ομάδας, όντας έτοιμος να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή τόσο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά, μιας εκτός από αρχηγός, είναι και η ψυχή των «ασπρόμαυρων».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο 36χρονος πάουερ φόργουορντ έδειξε από νωρίς τι μπορεί να κάνει. Τι και αν δεν έβγαζε όλο το πρόγραμμα τον προπονήσεων της περασμένης βδομάδας, ο Μαργαρίτης πέτυχε 18 πόντους στην φιλική νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ιωνικό στο Παλατάκι για τα «29α Μαυροσκούφεια» (88-82), όντας ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

Εκτός από αυτό, σημαντική βοήθεια έδωσε όπως πάντα και στα αμυντικά καθήκοντα των «ασπρόμαυρων», γεγονός που φυσικά δεν αποτυπώνεται άμεσα στα στατιστικά, αλλά παίζει σημαντικό παράγοντα στο παιχνίδι της ομάδας του Φλεβαράκη.

Διαβάστε ακόμη...