Διάψευση ΠΑΟΚ για τις δηλώσεις Λουτσέσκου

Από sdna.gr: Σε διάψευση για τα όσα φέρεται να δήλωσε σε ΜΜΕ της Τουρκίας ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Διάψευση ΠΑΟΚ για τις δηλώσεις Λουτσέσκου

Νωρίτερα, μεταφέραμε μέσα από το SDNA, πως υπήρξε ακόμα ένα δημοσίευμα αναφορικά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας.

Όπως χαρακτηριστικά είχαμε αναφέρει, οι Τούρκοι δημοσιογράφοι είχαν αρχικά αναφέρει για ενδιαφέρον της Γκεζτεπέ και λίγες ημέρες μετά το... άλλαξαν, αναφέροντας τον σύλλογο της Μπεσίκτας.

Μάλιστα, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αγνόησαν το γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο στόχαστρο, ενώ σήμερα σε νέο, ανυπόγραφο άρθρο, παρουσιάστηκε δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ, με τα λόγια του ωστόσο να μην θυμίζουν τον τρόπο που χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις.

Σε αυτήν, ο Λουτσέσκου φέρεται να είχε δηλώσει στον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας, Φικρέτ Ορμάν πως: «Προς το παρόν όλη η προσοχή μου είναι στραμμένη στον ΠΑΟΚ. Βρισκόμαστε σ' ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, οπότε θα μπορώ να αξιολογήσω την πρόταση σας μετά το τέλος της σεζόν».

Ωστόσο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε κατηγορηματικά την παραπάνω δήλωση, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «δεν έχει ίχνος αλήθειας».

Άλλωστε, από την πλευρά του ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε ξεκαθαρίσει πως σκέφτεται μόνο τον Δικέφαλο, έχοντας συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

«Έχω μάθει να δίνω μία υπόσχεση και να την τηρώ μέχρι το τέλος. Αν ο κ. Σαββίδης θέλει να αλλάξει κάτι, θα μου το πει, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο. Αυτά όλα είναι μ@λ@κίες», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...