Καμπόιμ στο PAOK24: «Φουλ για νταμπλ, φανταστικός ο κόσμος»

Από paok24.com: Μία από τις καλύτερες παίκτριες της φετινής ομάδας του γυναικείου χάντμπολ του ΠΑΟΚ μιλάει για την κατάκτηση του κυπέλλου, το στόχο του πρωταθλήματος, αλλά και τα μηνύματα που λαμβάνει από τους φίλους του Δικεφάλου του Βορρά.
Πηγή: paok24.com
Καμπόιμ στο PAOK24: «Φουλ για νταμπλ, φανταστικός ο κόσμος»

Η Μπρούνα Καμπόιμ είναι φέτος η «φύλακας - άγγελος» της εστίας του Δικεφάλου και με τις εμφανίσεις της αποτελεί έναν από τους καταλυτικούς παράγοντες της έως τώρα πορείας της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Η γκολκίπερ των «ασπρόμαυρων» μίλησε στο PAOK24 και φυσικά η συζήτηση δε θα μπορούσε να μην ξεκινήσει από την κατάκτηση του κυπέλλου, με την ίδια να λέει:

«Όταν ήρθα εδώ είχα βάλει στόχο να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους φετινούς τίτλους, γιατί ήξερα τι είχε συμβεί τις περασμένες σεζόν. Η ομάδα χρειαζόταν αυτό τον τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενη που στην πρώτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ κατάφερα να πανηγυρίσω την κατάκτηση του κυπέλλου».

Για τον επόμενο μεγάλο στόχο της σεζόν:

«Εννοείται πως είναι το πρωτάθλημα. Το ξέρουμε όμως ότι τα πράγματα δε θα είναι εύκολα. Λογικά θα παίξουμε με τη Νέα Ιωνία η οποία μας γνωρίζει και τη γνωρίζουμε. Πιστεύω όμως στις ικανότητες της ομάδας μου και θα τα καταφέρουμε!».

Η Μπρούνα έμεινε έκπληκτη από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στα Γρεβένα κατά την επιστροφή της ομάδας από την Άρτα:

«Ήταν απίστευτο. Είναι... τρελοί οι φίλοι του ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς στη Βραζιλία. Ήταν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου μου έστελναν μηνύματα ακόμη και στα πορτογαλικά γραμμένα για να τα καταλαβαίνω! Προσπάθησα να τα απαντήσω αλλά ήταν πάρα πολλά».

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα:

«Είμαι εδώ μόνη μου. Όταν κοιτάζω αυτή την ομάδα αισθάνομαι σα να βρίσκομαι σε μία μεγάλη παρέα, σε μία οικογένεια».

Τέλος, για τις δικές της εμφανίσεις:

«Βήμα - βήμα θέλω να βελτιώνομαι. Στην αρχή μπορεί να μην απέδιδα όπως ήθελα εγώ, αλλά δούλεψα σκληρά και κατάφερα να κάνω καλά παιχνίδια. Δεν επαναπαύομαι όμως και θέλω να συνεχίσω έτσι και στη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...