Απορούσε για τον Ποντένσε ο Καραπαπάς!

Από paok24.com:Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περάσει από την Ξάνθη και φυσικά, ο Κώστας Καραπαπάς δεν άργησε να ξεκινήσει το... δικό του τροπάριο.
Πηγή: paok24.com
Απορούσε για τον Ποντένσε ο Καραπαπάς!

Ένα τροπάριο, που γρήγορα θα γίνει σημαία από πολλούς, αλλά εντάξει, είπαμε... Γελάνε και οι πέτρες!

Ο Καραπαπάς λοιπόν, αμφισβήτησε την αποβολή του Ποντένσε, εκφράζοντας την απορία του, τον... αποτροπιασμό του και ό,τι άλλο, για το πως κατάφερε και το είδε ο Τζήλος! Μιλάμε βέβαια, για μία φάση, όπου κανονικά ο Τζήλος θα έπρεπε να αποβάλει απευθείας τον παίκτη του Ολυμπιακού κι όχι με κίτρινη κάρτα, αλλά δεν βαριέσαι. Για αυτούς, ήταν ένα ακόμη απλό φάουλ. Ή ούτε καν αυτό. Ποιος ξέρει...

Αυτός όμως είναι ο Ολυμπιακός. Διαμαρτύρεται για τις εντυπώσεις, διαμαρτύρεται επειδή δεν ευνοείται!! Αυτή είναι η μόνη αλήθεια.

Βέβαια, αν ο Τζήλος έβλεπε κανονικά μπροστά του, θα είχε αποβάλει 12 λεπτά νωρίτερα τον Ποντένσε για χτύπημα εκτός φάσης. Αλλά και πάλι είπαμε, για τον Ολυμπιακό όλα είναι αλλιώς!

Στη χαρίζει μία, στη χαρίζει δύο, με τον Σισέ να... ζητάει με τεράστια αγωνία κάρτα και να προκαλεί συνεχώς, αλλά να μην αποβάλλεται κι εσύ, όχι μόνο δεν μπορείς να μην μιλήσεις, αλλά αμφισβητείς μία καθαρή αποβολή. Ολυμπιακός είσαι, όλα τα μπορείς! Είμαστε όλοι μαζί σας, στεκόμαστε όλοι στο πλευρό σας...

Διαβάστε ακόμη...