«Καλύτερος από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, δύσκολο έργο για τη Βίντι»

Από arenafm.gr: Ο Ούγγρος δημοσιογράφος Λάσλο Χόνογκ, απεσταλμένος στην Θεσσαλονίκη για να καλύψει την αναμέτρηση της Βίντι με τον ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για το αποψινό παιχνίδι.
Πηγή: arenafm.gr
«Καλύτερος από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, δύσκολο έργο για τη Βίντι»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι περιμένει στην αποψινή αναμέτρηση: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από τη Βίντι, αν και οι παίκτες της ομάδας ήρθαν αισιόδοξοι στην Θεσσαλονίκη για να κάνει ένα καλό ματς και να πάρει κάτι θετικό, θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Βίντι θέλει να κερδίζει κάθε αγώνα, όμως ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός. Περιμένουμε ένα ωραίο ματς, και επειδή έχουμε παίξει με την ΑΕΚ, ξέρουμε τι να περιμένουμε. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από την ΑΕΚ και περιμένουμε να κυριαρχήσει στον αγώνα».

Για τους αγώνες με τη Μπατέ Μπορίσοφ και την Τσέλσι: «Με την Μπατέ παίξαμε το χειρότερο παιχνίδι μας για φέτος. Οι πιθανότητές μας είναι μετρημένες τώρα για να προκριθούμε, μιας και ηττηθήκαμε και από την Τσέλσι στη συνέχεια. Το να πάρουμε καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα είναι ο στόχος για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης, όμως ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Ξέραμε πριν ξεκινήσει ο όμιλος πως θα είναι δύσκολο να προκριθούμε, όμως πλέον παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί στην Τούμπα, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες».

Διαβάστε ακόμη...