Η προσμονή κορυφώνεται

Το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και η διεκδίκηση του τίτλου...
Πηγή: paok24.com
Η προσμονή κορυφώνεται
Photo Credits: @paok24.com website

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στα πλαίσια του αναβληθέντος αγώνα για την 5η αγωνιστική των Play-Off, στην Stoiximan Super League. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Κυριακή (12/5, 20:00) και θα καθορίσει το ποια ομάδα θα συνεχίσει την διεκδίκηση του τίτλου με την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από μια ιστορική στιγμή για την ομάδα, μετά την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League με δυο νίκες κόντρα στην Άστον Βίλα. Από την άλλη, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (28/4), με τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου να εκμεταλλεύονται τη διακοπή του Πάσχα για να πάρουν μερικές απαραίτητες ανάσες, σωματικά και πνευματικά.

Όποιος επικρατήσει στο παιχνίδι της Κυριακής, θα είναι και αυτός που θα συνεχίσει να μάχεται για τον τίτλο του πρωταθλητή με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ θέλει το 3/3 νικών και να μην κερδίσει η Ένωση στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να στεφθεί πρωταθλητής. Στον Ολυμπιακό φτάνει και το 3/3 νικών από μόνο του. Σε περίπτωση ισοπαλία στην Τούμπα, η ΑΕΚ θα είναι η κερδισμένη.

Διαβάστε ακόμη...