Η υπόσχεση του Πρίγιοβιτς!

Από inpaok.com: To καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο για τον ΠΑΟΚ και τον Πρίγιοβιτς, καθώς ο Σέρβος φορ είναι... απασχολημένος στο Μουντιάλ, την ώρα, που η ομάδα του σκέφτεται τα προκριματικά του Champions League.
Πηγή: inpaok.com
Η υπόσχεση του Πρίγιοβιτς!

Ο Δικέφαλος θα παίξει με τον Άγιαξ ή την Βασιλεία στις 24 ή 25 Ιουλίου και υπάρχει η αμφιβολία για το αν θα έχει το μεγάλο του όπλο σ΄ αυτά τα παιχνίδια...

Σε περίπτωση που οι Σέρβοι περάσουν από τον όμιλο στη φάση των 16, τότε οι πιθανότητες για να είναι ο Πρίγιοβιτς έτοιμος ναι μεν λιγοστεύουν, αλλά δεν εξαφανίζονται. Ο ίδιος, τουλάχιστο, είναι διατεθειμένος να κάνει μια... θυσία για να μην χάσει το μεγάλο ραντεβού.

Ο 28χρονος φορ είναι αυτές τις μέρες στην Αυστρία, όπου προετοιμάζεται η Εθνική Σερβίας και εκτός από τη ζέστη και τη θάλασσα (αφού στο Γκρατς πέφτει βροχή κι εξέφρασε το σχετικό παράπονο μέσω... Instagram), έχει το μυαλό του και στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, η επαφή του με συμπαίκτες και ανθρώπους του ΠΑΟΚ, είναι σχεδόν καθημερινή.

«Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ το να καταφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League. Γι΄ αυτό σας υπόσχομαι πως αν γυρίσω σε ημερομηνία πριν από τους ευρωπαϊκούς μας αγώνες, δεν θέλω να πάρω άδεια. Θέλω να αγωνιστώ με την ομάδα για να μπορέσουμε από πολύ νωρίς στη σεζόν να πετύχουμε κάτι πολύ μεγάλο και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο, ήταν τα λόγια του Πρίγιοβιτς, σε πρόσφατη επαφή, που είχε με ανθρώπους του.

Οι Σέρβοι συμμετέχουν σε έναν βατό όμιλο, τον 4ο, και θα παίξουν με Κόστα Ρίκα (17/6), Ελβετία(22/6) και Βραζιλία. Περνούν οι πρώτοι δύο κι αν αποκλειστούν, από τις 28 του μήνα ο Πρίγιοβιτς φεύγει διακοπές και μπορεί να απολαύσει 10-15 μέρες.

Αν, όμως, περάσουν, θα μείνουν τουλάχιστο άλλες 3-4 μέρες στη Ρωσία και όσο περισσότερο κρατήσει η περιπέτεια των Σέρβων στο Μουντιάλ, τόσο θα δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Πρίγιοβιτς.

Στο τέλος, θα αναγκαστεί να μην πάει καθόλου διακοπές, για να παίξει στα πρώτα κρίσιμα παιχνίδια. Αυτή η επιθυμία του να παίξει στα πρώτα προκριματικά παιχνίδια, που έχει να κάνει και με την τεράστια επιθυμία του να παίξει στους ομίλους του Champions League με τον ΠΑΟΚ, δείχνει ακριβώς και το πως βλέπει ο ίδιος το μέλλον του.

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, ο Σέρβος σκέφτεται να φύγει, μόνο αν έρθει πρόταση από την Αγγλία. Διαφορετικά, δεν έχει σκοπό να το κουνήσει από τον ΠΑΟΚ.

Για την ώρα, στο μυαλό του είναι στο Μουντιάλ...

«Θέλω να απολαύσω τη στιγμή. Βρισκόμαστε με τους συμπαίκτες μου σε μία κορυφαία διοργάνωση και είμαι χαρούμενος για αυτό», έλεγε στο στενό του περιβάλλον για την παρουσία του στα γήπεδα της Ρωσίας.

Διαβάστε ακόμη...