«Πρόλαβε τον Ερυθρό Αστέρα για τον Μιχόγεβιτς ο ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr:Ενδιαφέρον μεταγραφικό παρασκήνιο παρουσίασαν το πρωί του Σαββάτου οι Σέρβοι, αναφέροντας πως ο ΠΑΟΚ πρόλαβε τον Ερυθρό Αστέρα, ντύνοντας στα "ασπρόμαυρα" τον Μάρκο Μιχόγεβιτς.
Πηγή: sdna.gr
«Πρόλαβε τον Ερυθρό Αστέρα για τον Μιχόγεβιτς ο ΠΑΟΚ»

Όπως αποκαλύπτει η σερβική ιστοσελίδα "mozzartsport.com", για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό ο σύλλογος του Βελιγραδίου έδειξε έντονο ενδιαφέρον, κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όμως οι κινήσεις του Δικεφάλου ήταν πιο γρήγορες, με αποτέλεσμα ο Βόσνιος διεθνής στόπερ, να καταλήξει στην Τούμπα.

Οι Σέρβοι μάλιστα, εμπλέκουν και τον κεντρικό αμυντικό του Ερυθρού Αστέρα, Νταμιέν Λε Ταλέκ, που φέρεται να απασχόλησε τον ΠΑΟΚ, απαντώντας αρνητικά, ωστόσο, στη πρόταση του Δικεφάλου με αποτέλεσμα οι "ασπρόμαυροι" να στραφούν στη λύση του Μιχόγεβιτς.

"Δεν γνωρίζουμε τελικά γιατί ο Ερυθρός Αστέρα δεν πήρε τον Μιχόγεβιτς. Γνωρίζουμε πως ενδιαφέρονταν θερμά για την απόκτηση του", ανέφεραν σε δηλώσεις τους στο "mozzartsport.com" οι επιτελείς της Σαράγεβο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ, κερδίζει δεύτερη μεταγραφική "μάχη" με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς οι Σέρβοι πριν από 2,5 χρόνια είχαν δείξει ενδιαφέρον και για τον Γκόικο Τσίμιροτ, με τον Δικέφαλο τελικά να καταθέτει καλύτερη πρόταση οικονομικά και να κάνει δικό του τον νεαρό Βόσνιο χαφ.

Διαβάστε ακόμη...