”Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΟΚ”

Από thessports.gr: Σε μία συζήτηση με τους σπουδαστές δημοσιογραφίας του ΙΙΕΚ Δέλτα, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε για όλα όσα ακολούθησαν την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και την σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: thessports.gr
”Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΟΚ”

Σε ερώτηση τους για την διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα, τι ένιωθε με ότι ακουγόταν γύρω από το όνομα του και για το τι αισθάνθηκε όταν ανέβηκε σαν αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ο Σαλπιγγίδης ανέφερε: “Με είχε φθείρει η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ, όλα όσα ακούγονται είναι ψέμματα, συνήθως μία ομάδα κάνει πράγματα να κρατήσει τον παίκτη όχι ο κόσμος. Το τι γινόταν δεν το ήξερα και όσο και να προσπαθούσαν γνωστοί και φίλοι δεν μπορούσαν να μου το περιγράψουν, το ένιωσα μόνο όταν ήρθα εδώ πρώτη φορά σαν αντίπαλος. Αισθάνθηκα πικρία για τον τρόπο που με αντιμετώπισαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Δεν περιγράφεται με λέξεις τι ένιωσα.”

Για το αν μετάνιωσε που δήλωνε ΠΑΟΚ: ” Το λέω ακόμα και τώρα ήμουν είμαι και θα είμαι ΠΑΟΚ, δεν αλλάζουν τα συναισθήματα που έχεις εξαιτίας προσώπων. Πρέπει να ξεχωρίζεις το συναισθηματικό από το επαγγελματικό κομμάτι και στον Παναθηναϊκό που ήμουν ήξεραν ότι είμαι ΠΑΟΚ”.

Για το αν υπάρχει χειρότερη σεζόν στην καριέρα του:”Χειρότερη σεζόν δεν υπάρχει, σίγουρα υπήρχαν σκαμπανεβάσματα αλλά το πάλευα και με δουλειά γυρνούσα πιο δυνατός”.

Για το αν μετάνιωσε που πήγε στον Παναθηναϊκό τις καλύτερες αλλά και τις χειρότερες του στιγμές ανέφερε:”Οχι, δεν μετάνιωσα που πήγα στον Παναθηναϊκό, αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα ίσως και να μην έφευγα. Οι καλύτερες μου στιγμές είναι με την Εθνική ομάδα. Οι χειρότερες είναι οι στιγμές που ακολούθησαν μετά την μετακίνηση μου στον Παναθηναϊκό, λόγω των αντιδράσεων του κόσμου.”

Για τις σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ κ Σαββίδη ανέφερε: “Οι σχέσεις μας είναι καλές, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Τελευταία φορά βρεθήκαμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.”

Για το ποιοι οπαδοί είναι πιο κοντά στην ομάδα τους:” Στον ΠΑΟΚ ο κόσμος είναι πιο κοντά, έχει παλμό ένταση, συναίσθημα. Δεν το έχω συναντήσει αλλού αυτό, ίσως οι οπαδοί του Ολυμπιακού να το έχουν λίγο αλλά όχι στον βαθμό που το έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.”

Για το πιο γκολ του έχει μείνει αξέχαστο άλλα και με ποιον συμπαίκτη συνεργαζόταν καλύτερα ανέφερε:” Δεν κοιτούσα τα πιο ωραία αλλά τα πιο κρίσιμα όπως το γκολ στην Ουκρανία που χάρισε την πρόκριση στο Μουντιάλ, το γκολ στο Μουντιάλ με αντίπαλο την Νιγηρία και εννοείται το γκολ με την Τότεναμ στο Λονδίνο”

Τέλος για τον πιο δύσκολο τερματοφύλακα που αντιμετώπισε, ανέφερε:”Ο Μπέγκοβιτς είναι ο ένας, ο Νάβας είναι ο άλλος, αυτοί είναι οι πιο δύσκολοι τερματοφύλακες που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου”.

Διαβάστε ακόμη...