Λαζαρίδης: «Η ομάδα έχει δείξει ότι είναι για τα δύσκολα»

Απο metrosport.gr : Δύσκολη αλλά αναμενόμενη λόγω της φάσης που βρίσκεται ο θεσμός χαρακτήρισε την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Λαζαρίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».
Πηγή: metrosport.gr
Λαζαρίδης: «Η ομάδα έχει δείξει ότι είναι για τα δύσκολα»

Ο 38χρονος αμυντικός υποστήριξε ότι η απουσία των Δημήτρη Χατζηισαϊα, Αμρ Ουάρντα, Δημήτρη Γιαννούλη θα είναι σημαντική αλλά θα καλυφθεί το κενό τους.

Επιπλέον, τόνισε ότι η ήττα του Ατρομήτου από τον Παναιτωλικό ήταν μια κακή παρένθεση και η ομάδα θα παλέψει για το καλύτερο στο επόμενο παιχνίδι.

Τέλος, μίλησε για τους στόχους της ομάδας λέγοντας ότι αρχικά θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση στην τετράδα και έπειτα να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Λαζαρίδης για:

- την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο: «Σίγουρα είναι μια δύσκολη κλήρωση. Εδώ που φτάσαμε όμως σίγουρα θα υπήρχε μια δύσκολη κλήρωση. Η ομάδα έχει δείξει ότι είναι για τα δύσκολα οπότε θα περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση».

- την απουσία Χατζηισαϊα, Ουάρντα, Γιαννούλης: «Σίγουρα θα είναι έλλειψη. Θα λείπουν τρεις σημαντικοί παίκτες αλλά έχουμε δείξει ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν και νομίζω ότι θα τους αναπληρώσουμε».

- το εάν θα ήθελαν να παίξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ οι Χατζηισαϊας, Ουάρντα και Γιαννούλη: «Ποιος δε θέλει να παίζει κόντρα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό ή ΑΕΚ; Είναι παιχνίδια που τα βλέπει όλη η Ελλάδα, παιχνίδια με ανταγωνισμό».

- την ήττα από Παναιτωλικό: «Ήταν μια ήττα που δε τη θέλαμε. Δεν μπορείς να πεις ότι μετά από 22 παιχνίδια και ενώ έχουμε μόνο δύο ήττες ότι υπάρχει κάμψη. Η ομάδα είναι καλή, πρωταγωνιστεί και το χθεσινό παιχνίδι ήταν απλά μια κακή παρένθεση και στο επόμενο θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρίποντο».

- τη συνέχεια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους. Ο πρώτος μας στόχος είναι να είμαστε κοντά στην τετράδα για να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για την Ευρώπη και έπειτα να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στο Κύπελλο».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Λαζαρίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Διαβάστε ακόμη...