O ατζέντης του Σολντάνο απαντά στις... φήμες για ΠΑΟΚ

Από metrosport: Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού επιθετικού, άσχετα με το θέμα της παραμονής ή όχι του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Πηγή: metrosport.gr
O ατζέντης του Σολντάνο απαντά στις... φήμες για ΠΑΟΚ

Πριν λίγο καιρό υπήρξε η φήμη πως ο δικέφαλος εξετάζει την περίπτωση του επιθετικού της Αργεντίνικης Oυνιόν Σάντα Φε, Φράνκο Σολντάνο, και μάλιστα… λάδι στη φωτιά έριξαν οι δηλώσεις ενός εκ των εκπροσώπων του, του Ερνάν Ρουμπιόλα, ο οποίος δήλωσε πως o ΠΑΟΚ έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί του για τον παίκτη.

Το metrosport.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του γραφείου στο οποίο ανήκει ο παίκτης, Ντζαμάλ Ακάεφ. Ο βασικός εκπρόσωπος του 23χρονου επιθετικού αρκέστηκε στο να δηλώσει πως: «Ήδη διαπραγματεύομαι τη μεταγραφή του Φράνκο σε σύλλογο της Ισπανίας. Πιστεύω πως ο χειμώνας θα είναι μια καλή περίοδος για να δούμε τον Φράνκο στην Ισπανία. Όσο για τον ΠΑΟΚ δεν έχω να σχολιάσω κάτι».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Αργεντίνος παίκτης έχει μέχρι στιγμής 5 γκολ και 1 ασίστ σε 9 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας τραβήξει πάνω του αρκετά «ευρωπαϊκά» βλέμματα.

Διαβάστε ακόμη...