Εξετάσεις για Κόνιαρη, εκτός ο Τζόουνς

Από basketa.gr : Η σεζόν άρχισε με μία σκληρή αλλά και ταυτόχρονα διδακτική ήττα για τον ΠΑΟΚ που έχασε τον πρώτο στόχο της σεζόν αλλά έχει τους άλλους δύο μπροστά του. Το ευτύχημα για τον Δικέφαλο του Βορρά είναι ότι δεν μπορεί να μείνει για πολύ στο χθεσινό ντέρμπι Κυπέλλου με τον Άρη πέραν βεβαίως της ανάλυσης του βίντεο του αγώνα.
Πηγή: basketa.gr
Εξετάσεις για Κόνιαρη, εκτός ο Τζόουνς

Η επόμενη μέρα βρίσκει λοιπόν τον ΠΑΟΚ να μετράει τις «πληγές» του ψυχολογικά και αγωνιστικά. Ο Αντώνης Κόνιαρης θα υποβληθεί το απόγευμα σε νέα εξέταση για να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ανταποκρίθηκε ο οργανισμός του στις θεραπείες που κάνει για να ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη παραμονές του ντέρμπι. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί το Σάββατο στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον Προμηθέα είναι ελάχιστες και μάλιστα χαρακτηρίζεται αμφίβολος και για εκείνη του BCL κόντρα στη Λούντιβιγκσμπουργκ την Τρίτη.

Ως προς τον Λάκι Τζόουνς το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του basketa.gr επιβεβαιώνεται στην πράξη. Ο Αμερικανός θα μείνει σήμερα εκτός προπόνησης αφού θα πρέπει να ξεκουραστεί. Στην περίπτωση του δεν υπάρχουν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του στο ματς με τον Προμηθέα.

Διαβάστε ακόμη...