Νοκ άουτ ο Κόνιαρης, αμφίβολος ο Μοράντ

Από basketa.gr : Προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν για Άρη και ΠΑΟΚ ενόψει του σημερινού (19:00) μεταξύ τους προημιτελικού του Κυπέλλου. Σοβαρότερο αυτό των φιλοξενούμενων.
Πηγή: basketa.gr
Νοκ άουτ ο Κόνιαρης, αμφίβολος ο Μοράντ

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν θα είναι λοιπόν ο μόνος απών του ΠΑΟΚ από τον σημερινό (19:00) προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Άρη. Η χθεσινή, τελευταία προπόνηση έβγαλε ένα δυσάρεστο νέο για τον Ηλία Παπαθεοδώρου αφού τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ άουτ ο Αντώνης Κόνιαρης.

Ο διεθνής γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι το οποίο μάλιστα πρήστηκε, άρχισε άμεσα θεραπείες όμως το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το τζάμπολ είναι τόσο μικρό που δεν του αφήνει καμία πιθανότητα να προλάβει. Έτσι θα κάνει πια προσπάθεια να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League το Σάββατο (7/10, 19:00) με τον Προμηθέα.

Πρόβλημα όμως προέκυψε και για τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Ντεμέτρις Μοράντ ανέβασε χθες πυρετό, δεν προπονήθηκε και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Σε κάθε περίπτωση χαρακτηρίζεται αμφίβολος για τον σημερινό αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...