Το ασπρόμαυρο… ταξίδι ξεκινάει!

Από inpaok: Μετά από μια σκληρή και μακρά περίοδο προετοιμασίας που ξεκίνησε από τις 17 Αυγούστου, η ώρα της δράσης για τον ΠΑΟΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου έφτασε.
Πηγή: inpaok.com
Το ασπρόμαυρο… ταξίδι ξεκινάει!

Το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις, με την αρχή να γίνεται για το κύπελλο με αντίπαλο τον Άρη και συνεχίζει κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας για το πρωτάθλημα.

Την Τετάρτη (4/10), ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τους «κίτρινους» στο «Αλεξάνδρειο» σε νοκ άουτ ματς, με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, ενώ το Σάββατο (7/10) θα υποδεχθεί στο PAOK Sports Arena τον Προμηθέα Πάτρας στα πλαισια της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Τα νέα για τον 42χρονο προπονητή των «ασπρόμαυρων» ήταν πολύ ευχάριστα την Κυριακή (1/10), καθώς είδε τους Όουεν Κλάσεν και Λάκι Τζόουνς να τίθενται στη διάθεσή του ενόψει των πρώτων αγώνων της χρονιάς, με την αισιοδοξία να είναι διάχυτη.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε ρυθμούς επίσημων αναμετρήσεων κι άπαντες είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο και να… ζεστάνουν τον κόσμο από νωρίς.

Διαβάστε ακόμη...