Απασχολεί ο αγωνιστικός χώρος

Από novasports.gr : Κάθε άλλο παρά απαρατήρητος πέρασε ο κακός αγωνιστικός χώρος της Τούμπας στον εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα. Από τότε μέχρι και τον αγώνα του Σαββάτου μεσολαβεί διάστημα είκοσι ημερών, διάστημα το οποίο αξιοποιήθηξε από τη νέα εταιρεία που επιστρατεύτηκε για την περιποίηση του αγωνιστικού χώρου για την ενδυνάμωση του χόρτου και την επιστροφή του στα περσινά δεδομένα.
Πηγή: novasports.gr
Απασχολεί ο αγωνιστικός χώρος

Είναι δε χαρακτηριστικό πως ούτε την προηγούμενη του εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, η ομάδα δεν προπονήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας όπως παραδοσιακά συμβαίνει πριν από κάθε επίσημο αγώνα, είτε εντός, είτε εκτός.

Οπως όλα δείχνουν, η κατάσταση θα είναι μεν καλύτερη αλλά αυτό που προβληματίζει είναι οι τρεις διαδοχικοί αγώνες σε διάστημα οκτώ ημερών, αφού μετά την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ακολουθεί την προσεχή Τετάρτη η πρεμιέρα στο Κύπελλο με τον «Δικέφαλο» να υποδέχεται τον Λεβαδειακό κι ακολούθως τη μεθεπόμενη Κυριακή ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει προγραμματιστεί για τις 16.00. Μένει να φανεί αν το βεβαρυμένο πρόγραμμα θα μπορέσει να βγει ή αν θα χρειαστεί η επιστράτευση εναλλακτικής λύσης.

Διαβάστε ακόμη...