«Θέλω να γίνω κομμάτι του ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος για το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, είναι ο Κάρλος Σαμπράνο, με τον Δικέφαλο να κάνει την προσπάθεια του για να αποκτήσει τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό της Ρούμπιν Καζάν.
Πηγή: inpaok.com
«Θέλω να γίνω κομμάτι του ΠΑΟΚ!»

Στην ρωσική πόλη μάλιστα βρίσκεται και ο εκπρόσωπος του Περουβιανού στόπερ, Έλιο Καζαρέτο, προκειμένου να πάρουν από κοινού την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κάρλος Σαμπράνο.

Ο διεθνής αμυντικός μάλιστα φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα με… νόημα (δείτε εδώ), αναφέροντας πως σύντομα θα είναι στην Ελλάδα.

Το INPAOK, επικοινώνησε με τον Κάρλος Σαμπράνο, ο οποίος έδειξε ενήμερος για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου, αλλά και έτοιμος να ενταχθεί στους «ασπρόμαυρους».

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να γίνει η μεταγραφή. Θέλω να γίνω κομμάτι της ομάδας! Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να παλέψει για το πρωτάθλημα και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα!

Ελπίζω όλα να τελειώσουν σύντομα, στο μεταξύ εγώ θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, για να είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν», ανέφερε στο ΙΝPAOK ο Περουβιανός αμυντικός.

Διαβάστε ακόμη...