Θέλει ΠΑΟΚ ο Κάτσε, επίκειται συνάντηση

Από metrosport.gr : Ολοκληρωμένη προετοιμασία έβγαλε ο Εργκούς Κάτσε και περιμένει με την πρώτη ευκαιρία να δείξει την αξία του
Πηγή: metrosport.gr
Θέλει ΠΑΟΚ ο Κάτσε, επίκειται συνάντηση

Αρκετές είναι οι αναφορές το τελευταίο διάστημα κυρίως στο διαδίκτυο για το μέλλον του Εργκούς Κάτσε, χωρίς μέχρι αυτή την στιγμή να υπάρχει κάτι το «χειροπιαστό». Ο Κάτσε συμμετείχε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία από την πρώτη ημέρα, έδειξε θετικά στοιχεία και περιμένει υπομονετικά να του δοθεί η ευκαιρία από τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Ο Εργκούς Κάτσε, παρά τα όσα γράφηκαν τις τελευταίες ημέρες περί ενδιαφέροντος ξένων ομάδων, θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ο Αλβανός μέσος μάλιστα σε όσες συζητήσεις έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα με εκπροσώπους του Δικεφάλου, εξέφραζε την επιθυμία του να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στο βασικό σχήμα.

Ο ατζέντης του όταν βρέθηκε στην Ολλανδία, είχε συζητήσει με τους επιτελείς του Δικεφάλου και τους είχε ρωτήσει εάν πιστεύουν στην αξία και τις ικανότητες του 24χρονου μέσου. Η απάντηση που έλαβε, ήταν πως ο Κάτσε είναι μέσα στις επιλογές του προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επίκειται συνάντηση του Καγιούλη με τον Μίχελ. Δεν αποκλείεται αυτή η συνάντηση να γίνει μέχρι αύριο, καθώς η διεξαγωγή του αγώνα ρεβάνς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ολιμπίκ θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών εκπροσώπων του ποδοσφαίρου, οι οποίοι θα βρεθούν στην Τούμπα.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Εργκούς Κάτσε είναι παθιασμένος με τον ΠΑΟΚ, περιμένει την ευκαιρία του και είναι αποφασισμένος να την διεκδικήσει, για να αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει. Άλλωστε από το καλοκαίρι του 2012, όταν καθιερώθηκε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ως αμυντικός μέσος, σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε σε αυτή την θέση, ήταν αποτελεσματικός και ουσιαστικός.

Διαβάστε ακόμη...