Εβδομάδα μετεγγραφών στον ΠΑΟΚ

Από novasports.gr : Εντός της εβδομάδας ο ΠΑΟΚ θέλει να ολοκληρώσει τουλάχιστον μια ακόμα μετεγγραφή, με το νέο απόκτημα να τίθεται στη διάθεση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, εν όψει των play off του Europa League.
Πηγή: novasports.gr
Εβδομάδα μετεγγραφών στον ΠΑΟΚ

Εντός της εβδομάδας ο ΠΑΟΚ θέλει να ολοκληρώσει τουλάχιστον μια ακόμα μετεγγραφή, με το νέο απόκτημα να τίθεται στη διάθεση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, εν όψει των play off του Europa League. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει στρέψει την προσοχή του στην εύρεση παικτών για τις θέσεις του κεντριού αμυντικού και του κεντρικού μέσου, μετά από εισήγηση του Σέρβου τεχνικού. Ο Στανόγεβιτς φέρεται να εξετάζει μαζί με τον Λούμπος Μίχελ την περίπτωση του Καφού της Λοριάν.

Ο γαλλικός Τύπος κάνει λόγο για επικείμενη συμφωνία του 24χρονου μέσου με τους «ασπρόμαυρους». Η πρόσφατη απουσία του παίκτη από την αποστολή για τον αγώνα με την Κεβιγί, ερμηνεύεται από τον γαλλικό Τύπο, πως οι δυο ομάδες βρίσκονται σε κοντά σε συμφωνία. Από εκεί και πέρα, για το κέντρο της άμυνας στη λίστα παραμένει το όνομα του Κάρλος Σαμπράνο, με τους ιθύνοντες της Ρούμπιν Καζάν να προσπαθούν να εμπλέξουν και τον Ολυμπιακό στις ομάδες, που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, προκειμένου να αυξήσουν την τιμή πώλησής του.

Διαβάστε ακόμη...