Στο προσκήνιο ο γυμναστής

Από inpaok.com: Η αποστολή του ΠΑΟΚ άφησε σήμερα το Χορστ όπου προετοιμάστηκε για 14 ημέρες και ουσιαστικά με το φιλικό στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ, ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του με συνολικά 16 προπονήσεις και τέσσερα φιλικά ματς.
Πηγή: inpaok.com
Στο προσκήνιο ο γυμναστής

Πρόσωπο της προετοιμασίας ήταν φυσικά ο νέος γυμναστής του Δικεφάλου, Βλάνταν Τσεπζάνοβιτς, ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος του σχεδιασμού του προγράμματος προπόνησης. Στα χέρια του ο Σέρβος είχε μία βάση δεδομένων για τη σεζόν που τελείωσε «δουλευμένη» από τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Ζιώγα και συγκεντρωμένη από τον αναλυτή της ΠΑΕ, Κυριάκο Τσιτιρίδη.

Με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να προέρχονται από μια χρονιά με 59 επίσημα παιχνίδια, το πρώτο ζητούμενο ήταν η ετοιμότητα και η φρεσκάδα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League.

Σημαντική «ενίσχυση» για το προπονητικό τιμ και η απόκτηση του "TMG" ενός μηχανήματος το οποίο «διαβάζει» με κάθε λεπτομέρεια τους μυς, και στέλνει τα στοιχεία σε μια βάση δεδομένων, με αποτέλεσμα ο αθλητής να ξέρει τις μυϊκές ομάδες στις οποίες χρειάζεται είτε ενδυνάμωση είτε προσοχή για τυχόν τραυματισμό.

Διαβάστε ακόμη...