H Super League συγκροτεί επιτροπή για να λύσει τα θέματα με την Nova

Απο sdna.gr : Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε τη συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής, η οποία θα έχει συνάντηση με την Nova για όλα τα τρέχοντα μεταξύ τους ζητήματα που απαιτούν επίλυση.
Πηγή: sdna.gr
H Super League συγκροτεί επιτροπή για να λύσει τα θέματα με την Nova

Ξεκινάει η κλήρωση του πρωταθλήματος χωρίς να έχει αποφασιστεί ο τρόπος ανάδειξης του πρωταθλητή!

Στο σημερινό της Διοικητικό Συμβούλιο, η Λίγκα αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής αποτελούμενης από τέσσερις εκπροσώπους του «Big-4», συν έναν ακόμη από τους υπόλοιπους 12 συλλόγους, προκειμένου να έχει συνάντηση την Δευτέρα με τους ανθρώπους του συνδρομητικού καναλιού ώστε να συζητήσουν όλα τα σημαντικά μεταξύ τους θέματα και να βρουν λύσεις.

Οι δύο πλευρές θα διαπραγματευθούν τόσο για το οικονομικό κομμάτι (με τη μείωση που έχει ζητήσει η Nova), όσο και για τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν την αναβάθμιση του πρωταθλήματος, δηλαδή τη μείωση του αριθμού των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, την ανάδειξη του πρωταθλητή μέσω των Play Offs κλπ.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν δεν πάρθηκε οριστική απόφαση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League πλην αυτής για τη συγκρότηση επιτροπής που θα διαπραγματευθεί με το συνδρομητικό κανάλι, ωστόσο είναι σαφές ότι δεν υπάρχει διάθεση «ρήξης» με την Nova, αλλά επιθυμία συνεννόησης και συνέχισης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν, η οποία ξεκινάει σε λίγη ώρα, θα διεξαχθεί χωρίς κανείς να γνωρίζει ακόμα επισήμως με ποιον τρόπο θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, δηλαδή απευθείας ή μέσω της διεξαγωγής των Play Offs.

Διαβάστε ακόμη...