«Ο ΠΑΟΚ θέλει Έλληνες και Πόντιους παίκτες»

Από arenafm.gr: Ο Παναγιώτης Κερμανίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ θέλει Έλληνες και Πόντιους παίκτες»

«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ τώρα ψάχνει τερματοφύλακα, αφού μάλλον δεν είχε στο πρόγραμμα να πάρει πριν τον τραυμτισμό του Γλύκου. Δε φαίνεται να είχε τέτοιο στόχο. Τώρα πραγματικά ψάχνει, αλλά από ότι φαίνεται προσπαθεί μέσα από μάνατζερ να πάρει τον καλύτερο τερματοφύλακα που μπορεί. Υπάρχουν περιθώρια, δεν είναι αργά. Σίγουρα θέλει κάτι καλύτερο από αυτό που έχει σε αυτή τη θέση.

Φαίνεται ότι δεν υπολογίζουν τον Σαμπάνη, ενώ είναι τόσο καλός τερματοφύλακας. Αυτή είναι η μοίρα των παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες. Δεν μπορεί κάποια παιδιά που είναι επιλεγμένα, εννοείται ότι δεν μπορούν να παίζουν όλοι, δεν μπορεί λοιπόν τα παιδιά που έδειξαν ότι έχουν θέση να φεύγουν και να έχουν προτεραιότητα οι ξένοι. Και ο Κωνσταντινίδης που γυρίζει δε θα είναι βασικός.

Είναι λάθος ο χειρισμός απέναντι σε αυτά τα παιδιά. Δε θέλω να πιστέψω ότι δεν μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να τους έχουν εμπιστοσύνη και μόνο έτσι μπορούν να παίξουν.

Πρέπει το ελληνικό και ποντιακό στοιχείο να είναι έντονο στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Με Έλληνες φτάσαμε σε επιτυχίες και τίτλους.»

Διαβάστε ακόμη...