«Ναι, είχα επαφή με τον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Η «Μ» για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πορτογάλο τεχνικό που έχει συμβόλαιο με την Μποαβίστα.
Πηγή: metrosport.gr
«Ναι, είχα επαφή με τον ΠΑΟΚ»

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ προσέγγισε, μεταξύ των άλλων προπονητών και τον Πορτογάλο τεχνικό Μιγκέλ Λεάλ που έχει συμβόλαιο με την πορτογαλική Μποαβίστα μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Η «Μ» για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γνωστό προπονητή. Τον ρώτησε τον Μιγκέλ Λεάλ εάν έχει δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες. Ο Λεάλ, αρχικά έδειξε ξαφνιασμένος από το τηλεφώνημα, όμως στην συνέχεια απάντησε με τον εξής τρόπο: «Πράγματι, είχα μία επαφή με τον ΠΑΟΚ (δεν διευκρίνισε εάν έγινε μέσω τρίτου προσώπου ή απευθείας), αλλά δεν ήταν τόσο δυνατή». Ο Λεάλ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια όταν του τέθηκε το ερώτημα, εάν έχει προγραμματίσει κάποιο ραντεβού με τον Μίχελ ή άλλο εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ.

Πρέπει ακόμη να αναφέρουμε, πως για τον Μιγκέλ Λεάλ, η διοίκηση της Μποαβίστα ζητά το ποσό των 250.000 ευρώ προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο, εφόσον υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από άλλη ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...