Καλοκαίρι γεμάτο απαιτήσεις

Από paok24.com : Non stop οι υποχρεώσεις για τον Αντώνη Κόνιαρη
Πηγή: paok24.com
Καλοκαίρι γεμάτο απαιτήσεις

Μετά την πρώτη του γεμάτη σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο, το καλοκαίρι για τον Αντώνη Κόνιαρη, έχει ελάχιστη ξεκούραση και πολλές υποχρεώσεις.

Το πρόωρο τέλος της σεζόν για τον ΠΑΟΚ, έφερε νωρίτερα και τις διακοπές για τους περισσότερους στην ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το νεαρό πλέι μέικερ.

Μετά από ένα μικρό διάστημα παρουσίας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά, ο Κόνιαρης έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και αυτό τον καιρό, συμμετέχει στις προπονήσεις συντήρησης που γίνονται στο Παλατάκι, αρκετές φορές και υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Κόνιαρης θα συμμετέχει στο τουρνουά της «Adidas» στο Τρεβίζο της Ιταλίας στις 9-11 Ιουνίου, ένα τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν, τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης σε αυτή την ηλικία και το παρακολουθούν σχεδόν όλοι οι scouts του ΝΒΑ στην Ευρώπη.

Έπειτα, ακολουθεί προετοιμασία με την εθνική ομάδα Νέων-Ανδρών και στη συνέχεια το Ευρωμπάσκετ Νέων-Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 15 ως τις 23 Ιουλίου, στο Ηράκλειο. Μάλιστα, αυτό θα είναι το τελευταίο τουρνουά του Κόνιαρη στις μικρές εθνικές ομάδες, μετά από συνεχή παρουσία του τα προηγούμενα χρόνια.

Κάπου στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, αναμένεται να ξεκινήσει και η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, στην οποία είναι πολύ πιθανό να έχει αυξημένο ρόλο και ακόμα περισσότερες απαιτήσεις, μετά τη φετινή χρονιά.

Ο «μικρός», μεγαλώνει σιγά-σιγά και μαζί με αυτόν, μεγαλώνουν και οι υποχρεώσεις. Το καλοκαίρι αυτό, έχει ελάχιστη ξεκούραση, αλλά ο Κόνιαρης ελπίζει ότι θα... δρέψει τους καρπούς των κόπων του, ανεβάζοντας κι άλλο το επίπεδο του, την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...