ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο Ιβιτς το έχει ξανακάνει

Από sentragoal.gr: Για τρίτη φορά στη σεζόν ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τον ίδιο αντίπαλο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Πηγή: sentragoal.gr
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο Ιβιτς το έχει ξανακάνει

Εχουν προηγηθεί τα σετ αγώνων με τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη στα οποία ο Δικέφαλος έδειξε ότι πήρε τα αποτέλεσμα που ήθελε.

Απέναντι στον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ είχε «καθαρίσει» την πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο, όταν είχε επικρατήσει με 2-0 . Ετσι, στα κολλητά παιχνίδια που ακολούθησαν ο Βλάνταν Ιβιτς είχαν τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές σε αυτό του Κυπέλλου, με την ομάδα του να παίρνει μάλιστα εύκολη νίκη με 4-1, αν και τρεις ημέρες μετά με πιο βασικό σχήμα δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο λόγω της αποβολής του Αθανασιάδη.

Στο σετ των παιχνιδιών με την Ξάνθη προηγήθηκε και πάλι αυτό του Κυπέλλου με την ιδιαιτερότητα ότι ακολουθούσε ο αγώνας με τη Σάλκε στους «32» του Γιουρόπα. Ο Ιβιτς «χτύπησε» το πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο και πήρε τη νίκη με 2-1 κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης και είδε περισσότερο συντηρητικά, ελέω Γερμανών, το ματς για το πρωτάθλημα, παίρνοντας μια λευκή ισοπαλία.

Διαβάστε ακόμη...