Ο επόμενος στόχος του ΠΑΟΚ μετά τον Λημνιό

Από metrosport.gr: Ανθρωποι του Δικεφάλου φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα στο περιβάλλον του παραμονές αγώνα με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται.
Πηγή: metrosport.gr
Ο επόμενος στόχος του ΠΑΟΚ μετά τον Λημνιό

Δεν είναι μόνο ο Λημνιός που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ από τα ταλέντα που έχουν ξεχωρίσει σε υψηλό επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως είχε γράψει η «Μ» και το metrosport.gr από τις 27 Δεκεμβρίου, στο στόχαστρο είναι και ο Οκάν Χατζητερζόγλου, ο 21χρονος αμυντικός της Ξάνθης.

Ο ΠΑΟΚ φρόντισε να στείλει το μήνυμα στο περιβάλλον του παραμονές του αγώνα Κυπέλλου με την ακριτική ομάδα στα Πηγάδια. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον νεαρό αμυντικό είναι ότι ένας τραυματισμός στο μετατάρσιο τον άφησε εκτός δράσης για περίπου 7 εβδομάδες, ενώ μετά ήρθε και η στράτευση του, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στα τελευταία ματς της ακριτικής ομάδας.

Ο νεαρός αμυντικός θα πάρει μετάθεση στη Θεσσαλονίκη και δεν αποκλείεται να επανέλθει στα τελευταία ματς Πρωταθλήματος. Ο ύψους 1.87μ αμυντικός είναι, όπως και ο Λημνιός, περίπτωση ποδοσφαιριστή που αρέσει πάρα πολύ στον Βλάνταν Ίβιτς, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και ως δεξί μπακ και στον ΠΑΟΚ περιμένουν την εξέλιξή τους.

Ο Πανόπουλος του έχει βάλει ρήτρα 4 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του, ωστόσος, όπως λένε οι πληροφορίες από την Ξάνθη οι απαιτήσεις για πώλησή του κυμαίνονται κοντά στις 500.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...