«Με ρωτούσαν πόσα πλήρωσα στον τερματοφύλακα…»

Από thessports.gr: Την περασμένη Κυριακή, ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έγραψε... προσωπική ιστορία.
Πηγή: thessports.gr
«Με ρωτούσαν πόσα πλήρωσα στον τερματοφύλακα…»

Έπειτα από 187 επίσημους αγώνες (72 με την Μπέτις, 48 με την Εσπανιόλ, 35 με την Σουόνσι και 32 με τον ΠΑΟΚ) πέτυχε το πρώτο του γκολ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο στην Ισπανία.

Ο 30χρονος μέσος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της εφημερίδας Marca για το... επίτευγμά του και όλα όσα είπε, πραγματικά παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

«Καθόμουν εκεί και σκεφτόμουν... αποκλείεται. Κοιτούσα τον διαιτητή, τον κόσμο... Δεν ήξερε που να πάω. Στον πανηγυρισμό έκανα τα πάντα: το αφιέρωσα στην κοπέλα μου, στον αδελφό μου, έκανα το αεροπλάνο...», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας μοιράστηκε τα αστεία που του έκαναν φίλοι του, αλλά και άνθρωποι του ΠΑΟΚ για το γκολ με σουτ που πέτυχε κόντρα στη Λάρισα: «Οι φίλοι μου, μου έλεγαν ότι έκανα το 'σουτ του βάτραχου' γιατί μετά το σουτ η μπάλα αναπήδησε τουλάχιστον 40 φορές. Από την ομάδα με ρώτησαν πόσα πλήρωσα τον τερματοφύλακα».

Στη συνέχεια, εξήγησε τους λόγους που θεωρεί ο ίδιος ότι δεν του... πηγαίνει το σκοράρισμα: «Όταν είσαι επαγγελματίας έχεις περισσότερο ρόλο θέσης. Εγώ παίζω 6άρι και δεν χρειάζεται να κάνω πολλά στην επίθεση, ενώ δεν είμαι 1.90 μ. για να προωθούμαι στα κόρνερ».

Καταλήγοντας ο Ισπανός παίκτης του ΠΑΟΚ είπε: «Ελπίζω το γμολ που πέτυχα να μην είναι το τελευταίο...».

Διαβάστε ακόμη...