Σάρωσε την Φινλανδία η Εθνική Νέων!

Από sdna.gr: Με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η Εθνική Νέων επικράτησε με 4-1 της Φινλανδίας για την δεύτερη αγωνιστική του Elite Round της Ολλανδίας.
Πηγή: sdna.gr
Σάρωσε την Φινλανδία η Εθνική Νέων!

Οι Σκανδιναβοί «έκλεισαν» το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με σκορ 1-0, χάρη σε ευστόχη εκτέλεση πέναλτι του Σεργκέι Ερεμένκο στο 18', ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Γκούμα αντεπιτέθηκε στην επανάληψη και με τέρματα των Αργύρη Καμπέτση (48', 90+2'), Βαγγέλη Παυλίδη (62') και Μάριου Βρουσάι (88') έφτασε στο τελικό 4-1 υπέρ της.

Mετά από αυτή τη νίκη η Εθνικη Νέων διατήρησε κάποιες ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Γεωργία, αν και χρειάζεται δύσκολο συνδυασμό αποτελεσμάτων και νίκη επί της διοργανώτριας Ολλανδίας την τελευταία αγωνιστική.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Ευαγγέλου, Λάμπρου, Λημνιός, Μιλόγεβιτς (33' Μίνγκος), Μπουζούκης (46' Καμπέτσης), Βρουσάι, Ρέτσος, Νάτσος, Παυλίδης (78' Μπαστιάνος), Φουάσης

Φινλανδία: Κετό, Α. Μαένπα, Χάλμε, Πικαράινεν, Βαρμάνεν, Λαπαλάϊνεν (83' Κέλμαν), Ερεμένκο, Ατακάγι (46' Σοϊσάλο), Ν. Μαένπα, Μοχάμεντ, Ιλατούπα (75' Σαντάτ)

Διαβάστε ακόμη...