Οι χαμένες ευκαιρίες και αυτές που... έρχονται για Αθανασιάδη

Από sentragoal.gr: Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν μια ευκαιρία που μάλλον πέρασε ανεκμετάλλευτη για τον Στέφανο Αθανασιάδη.
Πηγή: sentragoal.gr
Οι χαμένες ευκαιρίες και αυτές που... έρχονται για Αθανασιάδη

Ο Ελληνας επιθετικός δεν κατάφερε ούτε σε αυτόν τον αγώνα να ανοίξει λογαριασμό στο πρωτάθλημα και όταν έγινε αλλαγή, υπήρξαν ανάμεικτες αντιδράσεις από την κερκίδα.

Το θέμα είναι ότι, στο διάστημα όπου ο Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς παραμένει στα πιτ, ο Κλάους θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι είναι αναγκαίος για τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβιτς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι πρόσθεσε στις λύσεις που μπορεί να έχει στην κορυφή της επίθεσής του, εκτός από τον Αθανασιάδη και τον Κουλούρη, τους δύο σέντερ φορ που είχε στη διάθεσή του από την αρχή της χρονιάς και τον Μυστακίδη, δείχνοντας ότι προβληματίζεται από τις επιδόσεις των κατεξοχήν επιθετικών του.

Είναι δεδομένο ότι ο Αθανασιάδης θα έχει και άλλες ευκαιρίες στα παιχνίδια που ακολουθούν και που είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα του, καθώς σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν και την επίτευξη των εγχώριων στόχων του Δικεφάλου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και είναι επίσης δεδομένο ότι μέσα από τα παιχνίδια αυτά θα κριθεί και ο ίδιος.

Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ εκπνέει στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και δεν έχει ανοίξει συζήτηση για την ανανέωσή του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο υπήρξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήσεις με ομάδα από το εξωτερικό, όχι από κάποιο από τα ανταγωνιστικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, για τη μεταγραφή του που δεν τελικά δεν προχώρησαν λόγω της δικής του άρνησης να αποχωρήσει.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι τα περιθώρια για τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια έχουν στενέψει και πως ο Κλάους αναζητά απεγνωσμένα κάποια καλά παιχνίδια για να αποδείξει ότι μπορεί και πάλι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη...