Ο Μίχελ τρέχει το νέο πρότζεκτ των ακαδημιών του ΠΑΟΚ

Από sentragoal.gr: Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το «παρών» σε προγραμματισμένη σύσκεψη «ευρείας κλίμακας», στην οποία μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν η επόμενη μέρα των τμημάτων υποδομής.
Πηγή: sentragoal.gr
Ο Μίχελ τρέχει το νέο πρότζεκτ των ακαδημιών του ΠΑΟΚ

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τις τύχες των «ασπρόμαυρων» συνεχώς ανεβάζει το μπάτζετ λειτουργίας των ακαδημιών, μια τακτική που θα συνεχιστεί, με τον Λούμπος Μίχελ να έχει αναλάβει το στήσιμο της νέας δομής που θα έχουν τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής έχει κάνει τους τελευταίους τρεις μήνες ταξίδια ανά την Ευρώπη, στα οποία είχε ραντεβού με επικεφαλής ακαδημιών σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, προκειμένου να συγκεντρώσει πληροφορίες για τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας που ακολουθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίχελ είναι εκείνος που θα «τρέξει» το νέο πρότζεκτ και ήδη αναζητά τον άνθρωπο που θα αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού που βρίσκεται στα τμήματα υποδομής και η προσθήκη ανθρώπων που με την τεχνογνωσία και την πείρα τους θα δώσουν νέα ώθηση σε ένα πρότζεκτ που ετησίως κοστίζει πάνω από ένα εκατ. ευρώ.

Ενα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν του Θόδωρου Ελευθεριάδη, που βρισκόταν επί εποχής Ζαγοράκη στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, στον οποίον βρισκόταν τα τελευταία χρόνια.

Η υποψηφιότητα Ελευθεριάδη δεν είναι η μοναδική, ενώ υπάρχουν και ονόματα που πέρασαν και έφυγαν από το τραπέζι, όπως αυτό του Ακη Ζήκου, τον οποίον οι «ασπρόμαυροι» προσέγγισαν. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν το προσεχές διάστημα, έτσι ώστε να μη χαθεί χρόνος εν όψει της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...