Έτσι αποκαλύφθηκε το «big brother» της ΕΠΟ

Σκάνδαλο παρακολούθησης των γραφείων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ με κρυφές κάμερες αποκάλυψε το πόρισμα εταιρείας που διενήργησε έλεγχο ασφαλείας στα γραφεία της ΕΠΟ και στα εταιρικά αυτοκίνητα.
Πηγή: sdna.gr
Έτσι αποκαλύφθηκε το «big brother» της ΕΠΟ

Την εντολή για τον έλεγχο πήρε η Ε.Ε. της ΕΠΟ στις αρχές του περασμένου μήνα έπειτα από εισήγηση του προέδρου της ΠΔΕ, Ι. Δρόσου, ο οποίος φέρεται να είπε: «Νιώθω ότι παρακολουθούμαι, νιώθω ότι δεν είμαι σε περιβάλλον με ασφάλεια και σας ζητώ να ψηφίσετε ομόφωνα να γίνει έλεγχος». Όντως η απόφαση ελήφθη ομόφωνα και ανατέθηκε σε εταιρεία ο έλεγχος ασφάλειας.

Μέχρι τότε αυτό που είχαν διαπιστώσει τα μέλη της ΠΔΕ/ΕΠΟ ήταν ότι πολλά από αυτά που έλεγαν στο προεδρικό γραφείο έβγαιναν αυτούσια σε συγκεκριμένα ΜΜΕ. Αυτό ήταν που κίνησε τις υποψίες.

Όταν στην συνεδρίαση της Ε.Ε. στις 2/3 ο Δρόσος ζήτησε να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας αφού το διάβασε είπε: «Πρόκειται για το EΠΟ-gate», ενώ στη συνέχεια από άλλον σύμβουλο ακούστηκε το εξής: «Εσείς στη Σούπερ Λίγκα με τις μεγάλες ομάδες δεν έχετε αντιμετωπίσει τέτοια θέματα».

Σύμφωνα με πηγές τα καλώδια που αφαιρέθηκαν μαζί με τις κρυφές κάμερες από το προεδρικό γραφείο αχρήστευσαν το σύστημα της πυρασφάλειας ενώ οι κρυφές κάμερες στα χώρο της ΚΕΔ ήταν σε λειτουργία. Το καταγραφικό δεν βρέθηκε και λέγεται ότι αυτοί που είχαν βάλει τις κάμερες μπορούσαν να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις από τα κινητά ή τους υπολογιστές.

Η ΠΔΕ/ΕΠΟ θα επιχειρήσει να μάθει με μια σειρά κινήσεων που θα γίνουν τα ίχνη που θα οδηγήσουν στο πού πήγαινε το υλικό από τις κλειστές κάμερες.

Διαβάστε ακόμη...