Πως ο Φουστέρ έψησε τον Κάνιας να έρθει στον ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Ο Ισπανός ατζέντης του Νταβίντ Φουστέρ αποκαλύπτει στο metrosport.gr άγνωστες λεπτομέρειες από τη μετακίνηση του Κάνιας στον ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
Πως ο Φουστέρ έψησε τον Κάνιας να έρθει στον ΠΑΟΚ

Μία άγνωστη λεπτομέρεια από την απόκτηση του Ισπανού Χοσέ Κάνιας στον ΠΑΟΚ αποκαλύπτουμε στο σημερινό ρεπορτάζ της «Μ». Ο Νταβίντ Φουστέρ, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στην Χετάφε, «έψησε» τον Κάνιας να αποδεχθεί την δελεαστική πρόταση της διοίκησης του Δικεφάλου, λέγοντας τα καλύτερα στις κατιδίαν συζητήσεις τους.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Κάνιας και ο Φουστέρ είναι πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα όταν βρίσκει την ευκαιρία, ο Φουστέρ έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να βρεθεί κοντά στον καλό του φίλο. Ο Ισπανός ατζέντης του Φουστέρ, ο Χοσέ Αντόνιο Σεγκούρα με δηλώσεις του στην «Μ» υποστήριξε: «Όταν ο Χοσέ Κάνιας είχε δεχθεί την δελεαστική πρόταση του ΠΑΟΚ ήθελε να συμβουλευτεί την άποψη ανθρώπων που γνωρίζει και εκτιμά.

Ένας από αυτούς, είναι ο Φουστέρ. Ορισμένοι συνομιλητές του, δεν θα ήθελα να αναφέρω ονόματα, του έλεγαν να μην έρθει στον ΠΑΟΚ καθώς το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι υποβαθμισμένο. Μόνο ένας όμως, ο Φουστέρ του είχε πει το καλοκαίρι: Πήγαινε στον ΠΑΟΚ με κλειστά μάτια. Είναι πολύ ισχυρό κλάμπ με φανατικούς οπαδούς και έναν μεγαλομέτοχο που επενδύει στο ποδόσφαιρο. Είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις».

Παρά το γεγονός ότι ο Φουστέρ έπαιζε με πάθος εναντίον του ΠΑΟΚ, εντούτοις μετέφερε αυτή την άποψη στον Κάνιας. Την οποία και προσμέτρησε και αποδέχθηκε την πρόταση του Μίχελ.

Τι ισχύει για τα σενάρια περί Φουστέρ και ΠΑΟΚ

Στα σενάρια που κυκλοφόρησαν σχετικά με την συχνή παρουσία του Φουστέρ στην Θεσσαλονίκη περί ενδιαφέροντος από τον ΠΑΟΚ, ο Ισπανός ατζέντης υποστήριξε: «Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν εκπρόσωπο, δεν υπάρχει θέμα».
TAGS: ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...