Κλείνει γκολτζή, αποφασίζει για Πεδρίνιο

Από metrosport.gr: Στην τελική ευθεία που θα κρίνει πολλά σε ότι αφορά την τελική επιλογή και πολύ περισσότερο την απόκτηση του επιθετικού μπήκε ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Κλείνει γκολτζή, αποφασίζει για Πεδρίνιο

Με ξεκάθαρο στόχο που ο ίδιος ο Μίχελ έχει θέσει, δηλαδή ο Δικέφαλος να αποκτήσει επιθετικό άμεσα και να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής έχει να διαχειριστεί αρκετά ανοικτά μέτωπα.

Το σίγουρο είναι ότι έχει στη λίστα του παίκτες για τους οποίους έχει πάρει την έγκριση του Ιβιτς καθώς τα χαρακτηριστικά τους «κουμπώνουν» στα θέλω του προπονητή.

Επειδή όμως κάποιοι από αυτούς παίζουν σε καλά Πρωταθλήματα, οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες αφού αυτοί οι παίκτες είναι στο στόχαστρο και άλλων ομάδων. Υπάρχουν φυσικά και άλλες περιπτώσεις όπου το έδαφος είναι πιο βατό και οι επόμενες μέρες θα κρίνουν πολλά για το αν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να αποκτήσει τον παίκτη που έχει πρώτο στη λίστα του.

Σε ότι αφορά τον μέσο, η «Μ» είχε αποκαλύψει ότι στο «κάδρο» του ΠΑΟΚ είναι ο Πεδρίνιο της Πάσος Φερέιρα. Τα νέα στοιχεία που παραθέτουμε, έχουν να κάνουν με το ότι ο Μίχελ πλέον γνωρίζει και τις απαιτήσεις της ομάδας για να τον παραχωρήσει αλλά και τα χρήματα που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αξιώνει για την μεταγραφή του.

O 24χρονος Πεδρίνιο που αποκτήθηκε φέτος από την άσημη Φρεαμούντε, μετρά ήδη 15 συμμετοχές στο πορτογαλικό Πρωτάθλημα με τρία γκολ ενώ έχει σκοράρει και στον μοναδικό αγώνα Κυπέλλου που αγωνίστηκε.

Διαβάστε ακόμη...