«Ο Ροντρίγκες είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο Μιχάλης Ιορδανίδης για την χθεσινή νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σλόβαν Λίμπερετς.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Ροντρίγκες είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στον ΠΑΟΚ»

Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου στάθηκε στην αλλαγή κλίματος που έφερε στην ομάδα το «μάντρωμα» στο «Μακεδονία Παλλάς» ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Γκάρι Ροντρίγκες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το που αποδίδει τη μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα όλα όσα έγιναν αυτές τις ημέρες επηρέασαν θετικά το κλίμα της ομάδας. Υπήρχε ένα αρνητικό κλίμα μετά τα αποτελέσματα με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό αλλά ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα καλο σύνολο. Οι ήττες φέρνουν τριγμούς μέσα στην ομάδα αλλά η διοίκηση με τον εγκλεισμό στο ξενοδοχείο επηρέασε θετικά το κλίμα στην ομάδα και αυτό φάνηκε. Είχε καλή απόδοση χθες, καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ».

Για την απουσία του Τζαβέλλα: «Σίγουρα ο Ίβιτς γνωρίζει τα αποδυτήρια καλύτερα. Είναι ένας προπονητής που ξέρει πώς θα πρέπει να λειτουργήσουν τα αποδυτήρια. Αφού λέει ότι δεν τον επηρέασε, δεν τον επηρέασε».

Για το ποιος ήταν ο σημαντικότερος παίκτης: «Ο Ροντρίγκες διανύει μια περίοδο παρατεταμένης φόρμας. Κάνει τη διαφορά και σε όλα τα παιχνίδια δείχνει ότι είναι πολύ καλός και συν τη σταθερότητα των Κάνιας και Τσίμιροτ στα χαφ, εάν και θα ήθελα να έχουν και συμμετοχή στο γκολ, δημιουργούν ένα καλό σύνολο».

Για το αν είναι το πιο «καυτό» όνομα ο Ροντρίγκες: «Βεβαίως, 100%. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...