«Θα παλέψουμε τον κάθε πόντο με τη Σκρα»

Από paok24.com: O ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο τη Σκρα στο «Παλατάκι» (19:00) και θα δώσει τη δική του «μάχη» για να προκριθεί στο Champions League.
Πηγή: paok24.com
«Θα παλέψουμε τον κάθε πόντο με τη Σκρα»

Ο Θάνος Τερζής φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4», σχολιάζοντας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε, τους πολλούς τραυματισμούς που δυσκολεύουν τον «Δικέφαλο» στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν και την ευρωπαϊκή πρόκληση με τη Σκρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του ΠΑΟΚ:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με πολλά προβλήματα: Όλοι ξέραμε ότι ο Νοέμβρης έχει δύσκολο πρόγραμμα για εμάς. Σε αυτό προστέθηκαν οι απουσίες του Γκόμεζ και των άλλων παιδιών. Θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις δυσκολίες και να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο ο ΠΑΟΚ ήταν αποδεκατισμένος: Για μένα το πιο βασικό που κρατάω από αυτό το παιχνίδι είναι πως η ομάδα κόντρα στις απουσίες της παλεύει όλα τα παιχνίδια και έχει το μέταλλο του πρωταθλητή. Αν είχαμε δείξει μία σταθερότητα θα είχαμε φύγει νικητές και από αυτόν τον αγώνα. Ανταποκριθήκαμε όλοι στο έπακρο. Πλήρεις μπορούμε να κερδίσουμε μέσα έξω τον Ολυμπιακό. Αυτό με τους τραυματισμούς είναι κάτι λογικό για μία ομάδα που παίζει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Βέβαια μας δυσκολεύει, όχι μόνο στα παιχνίδια, αλλά και στις προπονήσεις και αυτό είναι πρόβλημα.

Για το αν έχει ξανααγωνιστεί σε παιχνίδι με την ομάδα του να μην έχει πασαδόρο: Σε αυτό το επίπεδο δεν έχω παίξει ποτέ χωρίς πασαδόρο σε όλο το παιχνίδι. Μπράβο στον συμπαίκτη μου που ανταποκρίθηκε και πήραμε την πρόκριση.

Για το γεγονός ότι το έργο του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σκρα δυσκολεύει πολύ και λόγω απουσιών: Σίγουρα είμαστε αποδεκατισμένοι. Προσπαθούν να επιστρέψουν οι τραυματίες. Δυσκολευόμαστε στις προπονήσεις με τις απουσίες. Η Σκρα είναι μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Έχουμε δύσκολο έργο, αλλά θα προσπαθήσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα το παλέψουμε με το πρώτο παιχνίδι να είναι στην έδρας μας.

Για την ποιότητα των Πολωνών: Είναι πιο υψηλό το επίπεδο της Σκρα από τον Ολυμπιακό. Έχει ονόματα στο Παγκόσμιο βόλεϊ. Ένα καλό σύνολο διαθέτει διεθνείς Πολωνούς που είναι στα μετάλλια στις περισσότερες μεγάλες διοργανώσεις. Αυτό δε λέει κάτι για εμάς. Θα παλέψουμε τον κάθε πόντο και ο,τι αποτέλεσμα έρθει.

Για τη δική του κατάσταση: Θα μπορώ να αγωνιστώ στο δεύτερο παιχνίδι στις 20 του μήνα. Μετά έρχονται κι άλλα μαζεμένα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Μέχρι τα Χριστούγεννα η ομάδα θα χρειαστεί τη βοήθεια όλων.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παίζει χωρίς Γκόμεζ και Ντάντε και τι σημαίνει αυτό: Ξέρουμε αυτούς τους δύο παίκτες. Τον έναν από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ και τον Ντάντε από τον Παναθηναϊκό. Είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης που θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Μάθαμε να παίζουμε και χωρίς αυτούς, να δουλεύουμε χωρίς αυτούς και δε νιώθουμε κενό. Θα ήταν χειρότερο να τους είχαμε και να μας λείπανε τώρα. Με το που έρθουν θα μας δυναμώσουν πολύ, ειδικά στο κρίσιμο σημείο που θα κρίνονται οι τίτλοι.

Για τη δύναμη από τον κόσμο στο παιχνίδι με τη Σκρα: Είμαστε σίγουροι ότι θα έχει όμορφη ατμόσφαιρα. Νιώθουμε το ρεύμα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ προς το βόλεϊ. Εγώ είμαι από τη Θεσσαλονίκη και το καταλαβαίνω. Θεωρούμε ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει σε αυτό το παιχνίδι της Ευρώπης για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη...