Δημόπουλος: «Ο καλύτερος ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών»

Από sdna.gr : Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού Θανάσης Δημόπουλος, με σπουδαίες αγωνιστικές παραστάσεις ως ποδοσφαιριστής σε Παναθηναϊκό, Ηρακλή και ΠΑΟΚ, μιλάει στο SDNA για το χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και τον Ολυμπιακό.
Πηγή: sdna.gr
Δημόπουλος: «Ο καλύτερος ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών»

Μεταξύ άλλων στάθηκε στην χαμένη ευκαιρία του Τζαλμά Κάμπος, στον.... απολαυστικό Παναγιώτη Γλύκο όπως τόνισε, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος όπου υπογράμμισε πως: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει πολύ δρόμο ακόμα...».

«Εγώ θα μιλήσω μόνο για το αγωνιστικό. Μου άρεσε πολύ το χθεσινό ντέρμπι αγωνιστικά. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι που είδαμε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Είχε πάθος, ένταση, ρυθμό, πολλές ευκαιρίες, ήταν πραγματικό ντέρμπι» σχολίασε αρχικά για να προσθέσει πως: «Αρκετά καλή η ομάδα του ΠΑΟΚ. Γρήγορη μέσα στο παιχνίδι, με αυτοπεποίθηση. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν τελειώνει τις φάσεις, αυτό πρέπει να κοιτάξει ο Ίβιτς αλλά το ξέρει και ο ίδιος. Έχει πολύ καλό ρόστερ φέτος ο Δικέφαλος, ο Ροντρίγκες είναι δυνατός παίκτης αλλά έχει θέμα και αυτός με τα τελειώματα των φάσεων. Για μένα αυτός ο ΠΑΟΚ, είναι ο καλύτερος στα τελευταία χρόνια, ενώ θα πρέπει να σημειώσω πως ο Γλύκος ήταν απολαυστικός».

Ερωτηθείς για το πως είδε τον Ολυμπιακό στο χθεσινό παιχνίδι, ανέφερε: «Εντάξει ο Ολυμπιακός τακτικά ήταν καλός, αλλά έχει προβλήματα αμυντικά, τα οποία έδειξε και σε άλλα παιχνίδια που έδωσε φέτος. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός μέσα στο Καραϊσκάκης, όπως και ο ΠΑΟΚ όταν παίζει στην Τούμπα, αυτά είναι γνωστά. Μου άρεσε πολύ χθες ο Ελιουνούσι του Ολυμπιακού, βοήθησε πολύ, ενώ είναι τρομερή η εκρηκτικότητα που έχει στο παιχνίδι του».

Στη συνέχεια της συζήτησης, στάθηκε στην χαμένη φάση του Κάμπος, όπου σημείωσε πως: «Όταν έφυγε απέναντι από τον Καπίνο, είπα θα το βάλει. Αλλά το τελείωμα του ήταν πολύ άσχημο. Δεν γίνεται να χάνεις τέτοιο γκολ σε τέτοιο παιχνίδι. Διαφωνώ με τον τεχνικό του Ολυμπιακού που είπε χθες ότι δεν έγινε καλό παιχνίδι, πολύ άστοχη η δήλωση του. Είχε τα πάντα το χθεσινό ντέρμπι».

Ερωτηθείς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και την διαιτησία του Αρετόπουλου, ανέφερε ότι: «Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα ακόμα, έχει πολύ δρόμο μέχρι να φτάσουμε στο τέλος και έχουμε πολλά να δούμε. Οπότε δεν μπορούμε να υποτιμούμε καμιά ομάδα, θα δούμε πολλά ακόμα. Δεν θέλω να σχολιάσω την διαιτησία του Αρετόπουλου, για αυτόν πρέπει να μιλήσουν και να ασχοληθούν άλλοι...».

Διαβάστε ακόμη...