«Κάνω έκκληση στον κ. Σαββίδη για το μπάσκετ»

Από paok24.com: Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λάκης Οικονομίδης μίλησε στο Libero 107.4 για την κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ και απηύθυνε κάλεσμα στον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να στηρίξει την "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ.
Πηγή: paok24.com
«Κάνω έκκληση στον κ. Σαββίδη για το μπάσκετ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είχα την τύχη να ασχοληθώ με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Στεναχωριέμαι ιδιαίτερα, βλέποντας το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αυτή η ομάδα κράτησε στο παρελθόν ψηλά τον ΠΑΟΚ. Έβαλα ένα λιθαράκι και εγώ σε αυτήν την ομάδα. Εκείνο που μπορώ να διακρίνω σε αυτούς που ασχολούνται τώρα με τον ΠΑΟΚ είναι πως προσπαθούν να κάνουν σωστή διαχείριση. Υπάρχει ένα νοικοκύρεμα στα οικονομικά", ανέφερε αρχικά.

Ενώ συνέχισε, αναφερόμενος στον Ιβάν Σαββίδη: "Ακούγοντας πως η οικογένεια Σαββίδη βοηθάει το τμήμα, με χαροποίησε πάρα πολύ. Κάνω έκκληση στην οικογένεια Σαββίδη -αν υπάρχει η δυνατότητα από την πλευρά τους- εφόσον αγαπούν τον ΠΑΟΚ και αυτό δείχνουν με τις ενέργειες τους, να βοηθήσουν. Δεν είναι τεράστιες οι δαπάνες. Στον ΠΑΟΚ δεν αρμόζει αυτή η θέση.

Ο Σαββίδης είχε δώσει ένα λόγο, μια υπόσχεση σε εμάς. Ευχαρίστησε τους παράγοντες του παρελθόντος και έδωσε λόγο πως θα κρατήσει το τμήμα ψηλά. Εύχομαι αυτήν την υπόσχεση, να την κάνει πράξη. Να ξέρει πως εφόσον βοηθήσει και το μπάσκετ, η αγάπη του κόσμου θα είναι μεγάλη προς το πρόσωπό του. Οποιαδήποτε άλλη επένδυση κι αν κάνει, τη δύναμη που θα του δώσει ο ΠΑΟΚ, δεν θα την βρει αλλού.

Η οικογένεια Σαββίδη πρέπει να είναι το μέλλον του μπασκετικού ΠΑΟΚ..."

Για την παρουσία του Αντώνη Τσαλόπουλου στο τμήμα βόλεϊ: "Ο Αντώνης Τσαλόπουλος είναι ένα καταπληκτικό παιδί, αγαπάει την ομάδα, είναι ΠΑΟΚτσής. Ποτίζει τα παιδιά του με τον ΠΑΟΚ. Να είναι καλά, χαίρομαι και είμαι υπερήφανος για την δουλειά που κάνει στο βόλεϊ. Υπήρξε από τους άριστους συνεργάτες μου..."

Για το ποδόσφαιρο: "Ήμουν ανήσυχος τα προηγούμενα δύο - τρία χρόνια με αυτά που έβλεπα. Πλέον, μπήκαμε σε καλό δρόμο. Βλέπω υγεία αυτήν την στιγμή. Με λίγη προσπάθεια θα είμαστε ψηλά. Με κατάλληλες κινήσεις, με την ηρεμία που υπάρχει και με αυτό το ρόστερ της ομάδας, θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει πράγματα...".

Για τις "συμμαχίες" στο ποδόσφαιρο: "Θέλει προσοχή. Παρακαλώ τους ανθρώπους που συμβουλεύουν τον Σαββίδη, να τον προστατεύουν κιόλας. Τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι περίεργα. Οποιοδήποτε λάθος κάνει, το πληρώνει από την τσέπη του. Πιστεύω πως έχει μάθει από τα λάθη του".

Για την παρουσία του Νίκου Βεζυρτζή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Είχα χαρεί για την συνεργασία Σαββίδη - Βεζυρτζή . Ο μόνος που μπορεί να δώσει απάντηση όμως για το τι έγινε και τι όχι είναι ο κ.Σαββίδης. Το μόνο που μπορώ να πω είναι: προσοχή στο περιβάλλον σας κ.Σαββίδη".

Διαβάστε ακόμη...